Ženska v kabini številka 10

Ženska v kabini številka 10 - Ruth Ware | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ruth Ware
DIMENZIJA
7,26 MB
IME DATOTEKE
Ženska v kabini številka 10.pdf
ISBN
3748533537235

OPIS

To bi moral biti popoln dopust. Severni sij. Razkošno križarjenje za predstavnike medijev na butični ladji. Priložnost, da si popotna novinarka Lo Blacklock opomore po travmatičnem vlomu, ki jo je prignal na rob, in premisli, kaj si želi od svoje zveze. Le da stvari ne gredo po načrtu. Ponoči Lo zbudi krik, zato pohiti k oknu in skozenj opazi truplo, ki so ga vrgli čez krov iz sosednje kabine. Toda posadka nima podatkov, da bi kdo bival v tisti kabini, in nihče od potnikov ne manjka.Izčrpana, čustvena in vedno bolj obupana Lo se mora soočiti z dejstvom, da je morda naredila hudo napako. Ali pa je skupaj z morilcem ujeta na krovu – in hkrati edina priča ...

V zavihku znižana ženska obutev boste obutev znamke Vty lahko kupili po neverjetno nizki ceni. Če želite izbrati obutev, ki ni samo kakovostna, ampak vam nudi tudi udobje in vedno moderen videz, je za vas prava znamka Medicus.

Bralni izzivi Bralni izziv 2018 - narcissa narcissa. Številka. 31 (2) 32 (2) 33 (2) 34 (2) 35 (3) 36 (225) 37 (362 ...

POVEZANE KNJIGE