Pariška časovna kapsula

Pariška časovna kapsula - Ella Carey | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ella Carey
DIMENZIJA
4,27 MB
IME DATOTEKE
Pariška časovna kapsula.pdf
ISBN
6205939367785

OPIS

Newyorška fotografinja Cat Jordan se pripravlja na skupno življenje z uspešnim, tradicionalnim moškim. Toda, ko izve, da je podedovala imetje popolne tujke Isabelle de Florian, se ji življenje obrne na glavo. Cat prispe v Pariz in odkrije, da je dedinja odlično ohranjenega in bogato opremljenega stanovanja iz časa Belle Epoque v pariškem devetem okrožju in da družina de Florian ni vedela ničesar o tem skrivnostnem stanovanju. Med nenavadnim razvojem dogodkov se Cat porajajo različna vprašanja. Kdo je bila Isabelle de Florian? Zakaj je stanovanje podedovala ona in ne njena družina?

Toda, ko izve, da je podedovala imetje popolne tujke Isabelle de Florian, se ji življenje obrne na glavo. Cat prispe v Pariz in odkrije, da je dedinja odlično ohranjenega in ... Pariška časovna kapsula Cat nekega dne prejme paket iz Francije v katerem se nahaja sporočilo in starinski ključ.

Dobite ju po ... ČASOVNA KAPSULA (Skupno 126 obiskov, današnjih obiskov 1) PODRUŽNICA BUČKA; VRTEC RADOVEDNEŽ ... Časovna kapsula, oktober 2019 Junaki zime 19/20 Bonifika Evropska noč znanstvenikov september 2019 Album 2018/19 Evropski teden športa na naši šoli, september 2018 Proslava ob 75. obletnici ustanovitve Istrskega odreda Prirodoslovni muzej v Ljubljani 7-9r_sept_2018 Album 2017/18 FIT igre na športnem dnevu maj 2018 Pariška časovna kapsula / Ella Carey ; [prevod Sabina Imamović].

POVEZANE KNJIGE