Miro in Mara

Miro in Mara - Davor Šunk | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Davor Šunk
DIMENZIJA
3,19 MB
IME DATOTEKE
Miro in Mara.pdf
ISBN
7483072772586

OPIS

Pridruži se Facebooku in se poveži z Miro Mara Ćosić in ostalimi, ki jih poznaš. Facebook omogoča ljudem, da delijo, ter... Miro i Mara: Leto izdaje izvirnika: 2016: Ilustracije: Davor Šunk Prevod: Berta Mauhler: Urejanje: Koraljka Penavin Miro i Mara u zoološkem vrtu: Leto izdaje izvirnika: 2016: Ilustracije: Davor Šunk Prevod: Berta Mauhler: Urejanje: Koraljka Penavin Add ideas, digitize sticky notes, and leave comments on the go with Miro mobile app View the profiles of people named Miro Mara.

Miro in Mara je prva v seriji slikanic hrvaškega avtorja, ilustratorja in dizajnarja Davorja Šunka. Serija Miro in Mara sledi vsakodnevnim prigodam brata in sestre, ki skozi igro, bratsko povezanost in ljubezen najmlajšim bralcem posredujejo informativne, poučne in zabavno ilustrirane zgodbe, katerih namen je spodbuditi družinske, moralne in ... Miro in Mara v živalskem vrtu.

POVEZANE KNJIGE