Ločitev

Ločitev - Damjana Dodič | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Damjana Dodič
DIMENZIJA
4,54 MB
IME DATOTEKE
Ločitev.pdf
ISBN
1513038228858

OPIS

Vodnik je namenjen: - vsem, ki se ločujete ali ste se že ločili; - staršem, ki želite ob ločitvi biti v oporo svojim otrokom; - prijateljem, sorodnikom in vsem, ki ste nehote vpleteni v ta proces. S pomočjo vodnika boste lahko odkrili: - kateri vidik ločitve vam povzroča največ težav; - v kateri fazi odzivanja na ločitev ste; - kaj vse skrbi partnerja v ločitvenem procesu; - kako opraviti z jezo in s čustvi, ki zameglijo razum; - komu in kakšnim mislim morate ob ločitvi posvetiti največ časa; - kako ločitev sprejemajo otroci; - kako otrokom konkretno povemo za ločitev; - zakaj ne sprašuejmo otrok, pri kom bi radi živeli ..

Več informacij na spletnem mestu: nasodiscu.si/razveza Ločitev dandanes ni več tabu tema, glede na statistične podatke se v Sloveniji loči že vsak tretji par. Na splošno se je v družbi prijelo mišljenje, »če ni za bit, je za it,« vendar pa odrasli mnogokrat pozabljamo na otroke, ki so v ta proces prav tako tesno vpeti.

Zasnova zgodbe, iz katere izhaja naslov filma, je preprosta, to pa je tudi edina preprosta stvar v tej drami, ki jo gledalci doživljamo kot prvovrsten triler v slogu najbolj napetih izdelkov velikega mojstra suspenza Alfreda Hitchcocka. Družinski zakonik (DZ) je bil sprejet 21. marca 2017, v celoti pa se je začel uporabljati 15.

POVEZANE KNJIGE