Ljubosumje na novorojenčka

Ljubosumje na novorojenčka - Damjana Dodič | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

Damjana Dodič
Ljubosumje na novorojenčka.pdf

Vodnik je namenjen: - staršem, ki pričakujete novorojenčka in želite njegovega sorojenca/ko pripraviti na prihod novega družinskega člana v želji, da se ljubosumje ne bi pojavilo; - staršem, ki želite razumeti in biti v oporo svojim otrokom ob ljubosumju na novorojenčka. S pomočjo vodnika boste lahko odkrili: - kakšni so lahko odzivi otroka na novorojenčka (pootročenje, jeza, agresija, zbeganost ...); - 19 nasvetov za pomoč otroku pred rojstvom, v porodnišnici in po rojstvu novorojenčka, da doljubosumja ne bi prišlo; - odgovore na otrokova vprašanja o novorojenčku, ko je še v maternici (Kako dojenček pride v mamin trebuh?, Ali dojenček v maminem trebuhu kaj jé? …); - katerim napakam se je treba izogniti, da do ljubosumja ne bi prišlo; - kako se spopasti z ljubosumjem hišnega ljubljenčka na novorojenčka.

Nadalje bomo v članku govorili o odnosu pasme Cane-Corso in ... Ljubosumje kot začaran krog. Večinoma se takšna testiranja oziroma poskusi preseganja okvirov travme, ki potekajo na izven zavestnem nivoju, zapletejo v trajnejši krog sumničavosti v ljubezen.