Lepota je pogubna

Lepota je pogubna - Eka Kurniawan | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Eka Kurniawan
DIMENZIJA
10,34 MB
IME DATOTEKE
Lepota je pogubna.pdf
ISBN
2346316169593

OPIS

izd. Založništvo in izdelava - Ljubljana : Cankarjeva založba, 2018 Jezik - slovenski ISBN - 978-961-282-312-2 ... Lepota je pogubna (Žepnica) Eka Kurniawan.

Cankarjeva založba (Moderni klasiki, 94), Ljubljana 2016 350 str., 34,96 € Človeku, ki ti je namenil poceni opazko, se samo nasmehneš - ali pa celo zasmejiš. In kar je v resnici smeh vdanosti v usodo, on dojame kot pozitiven odziv na svoj »kompliment«, hkrati pa je ta odziv potrdil njegovo pozicijo večvrednega moškega, ki lahko deli pohvale - najprej lepim, potem pa vse preostalo - neznanim ženskam. Je avtor romanov, kratkih zgodb, piše pa tudi esejistiko, filmske scenarije in romane v stripu, kritik dnevnika Jakarta Post ga je označil kot enega od peščice vplivnih indonezijskih avtorjev, njegov roman Lepota je pogubna je bil doslej preveden že v več kot trideset jezikov, lani pa je bil z romanom Tiger mož (Man Tiger) v širšem ... Lepota je pogubna (2002) je epska mojstrovina, ki pregnete in razgali skoraj petdeset let indonezijske zgodovine; od nizozemskega kolonializma in japonske okupacije med drugo svetovno vojno do množičnega poboja komunistov in treh desetletij Suhartovega despotskega režima.

POVEZANE KNJIGE