Krvavo oko

Krvavo oko - Giles Kristian | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Giles Kristian
DIMENZIJA
9,78 MB
IME DATOTEKE
Krvavo oko.pdf
ISBN
1978643380390

OPIS

Prvi del nepozabne vikinške trilogije KrokarOsric je dve leti živel umirjeno življenje v obmorski naselbini, čeprav so se ga sovaščani bali in izogibali zaradi skrivnostne preteklosti in krvavordečega očesa. Nato pa so njegovo vas oplenili možje z druge strani morja, neizprosni bojevniki, ki so nenavadnega mladega fanta vzeli s seboj.Osric zaživi življenje severnjakov in prevzame njihovo željo po dogodivščinah. Pri tem se izkaže njegova prirojena nadarjenost za bojevanje in fant stke močno vez s poglavarjem Sigurdom Srečnim. Ta ga preimenuje v Krokarja.Svet severnjakov pa je krut svet, v katerem se zvestoba pogosto poplača s krvjo, in da bi preživel, mora mladenič postati morilec. Zdi se, da je pot, ki jo je izbral Krokar, še kako nevarna … polna krvavih bitk, neizprosnih bojevnikov, veličastnih bogov, pa tudi ponosa, slave, bratstva in ljubezni.

Takové krvavé oko může způsobeno různými obtížemi. K zarudnutí dochází proto, že síť vlásečnic spojivky se při podráždění naplní krví.

Da li su ovo simptomi neke ocne bolesti? Zdravé oko je bílé, někdy se však stává, že je více, či méně červené. Krvavé oko je však příznakem vždy něčeho nepřirozeného a nefyziologického.

POVEZANE KNJIGE