Ajurveda z domačimi rastlinami

Ajurveda z domačimi rastlinami - Andrea Küthe Albrecht, Kalyani Nagersheth, Kerstin Rosenberg | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Andrea Küthe Albrecht, Kalyani Nagersheth, Kerstin Rosenberg
DIMENZIJA
4,71 MB
IME DATOTEKE
Ajurveda z domačimi rastlinami.pdf
ISBN
6760686572109

OPIS

Uporaba rastlin z domačih travnikov in vrtov po ajurvedskih načelihRavnovesje naših telesnih in duševnih moči je neposredno povezano z rastlinskim svetom. Ajurveda, starodavni indijski sistem celostne skrbi za zdravje, ponuja številne rešitve za boljše počutje in blaženje vsakdanjih težav. A za to ni treba iskati eksotičnih rastlin, ki pri nas ne uspevajo in jih marsikdaj tudi ne poznamo: tudi z domačimi zelišči in zdravilnimi rastlinami si lahko izdelamo pripravke po ajurvedskih načelih, ki bodo prilagojeni posameznim konstitucijam.Kaj je ajurveda? * Filozofija ajurvede * Trije tipi konstitucije * Kako rastline učinkujejo: ajurvedska in zahodna fitoterapija * Portreti rastlin: sestavine, zdravilni učinki in napotki za uporabo * Recepti z zdravilnimi rastlinami: dobrodejno za trebuh • gibanje brez bolečin * Sijoča in zdrava koža * Zdravi ob vsakem vremenu * Žensko zdravje * Proti stresu * Blaga pomoč za otroke

A za to ni treba iskati eksotičnih rastlin, ki pri nas ne uspevajo in jih marsikdaj tudi ne poznamo: tudi z domačimi zelišči in zdravilnimi rastlinami si lahko izdelamo pripravke po ajurvedskih ... Ajurveda z domačimi rastlinami Recepti in načini uporabe za zdravje in energijo Kerstin Rosenberg, dr.med. Kalyani Nagersheth, dr.

Rosenberg in drugi, MKZ 2017. 2 Sodobna fitoterapija, Samo Kreft in Nina Kočevar Glavač, SFD, 2013.

POVEZANE KNJIGE