100 najboljših nogometašev

100 najboljših nogometašev - Jens Dreisbach | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

Jens Dreisbach
100 najboljših nogometašev.pdf

Pelé, Beckenbauer, Puskás, Cruijff in Platini, junaki 20. stoletja, so zgodovina. Kolo se je zavrtelo in nogomet se je spremenil. Na oder so stopili novi nogometni junaki, srca nogometnih navdušencev so osvojile nove generacije mojstrov z žogo, novi superzvezdniki so rekorde preteklosti sesuli v prah. V poldrugem desetletju novega tisočletja je nogomet postal znatno hitrejši, tehnično žlahtnejši in taktično prekanjen, zvezde žarijo še svetleje in mojstri zelenic nas uročijo, da občudujemo spopade sodobnih gladiatorjev. Messi, Ronaldo, Neymar, Ibrahimović, Griezmann in drugi navdušeno preigravajo nasprotnike na tekmah svetovnega prvenstva, se dvobojujejo v spopadih Lige prvakov in spravljajo v ekstazo gledalce velikih evropskih lig. Napočil je čas, da prisluhnemo njihovi zgodbi.Oglejte si 100 napetih portretov in z osupljivimi fotografijami doživite izjemne trenutke novih zvezdnikov. Prihajajo junaki našega časa – 100 najboljših nogometašev 21. stoletja!