100 najboljših nogometašev

100 najboljših nogometašev - Jens Dreisbach | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

Jens Dreisbach
100 najboljših nogometašev.pdf

Pelé, Beckenbauer, Puskás, Cruijff in Platini, junaki 20. stoletja, so zgodovina. Kolo se je zavrtelo in nogomet se je spremenil. Na oder so stopili novi nogometni junaki, srca nogometnih navdušencev so osvojile nove generacije mojstrov z žogo, novi superzvezdniki so rekorde preteklosti sesuli v prah. V poldrugem desetletju novega tisočletja je nogomet postal znatno hitrejši, tehnično žlahtnejši in taktično prekanjen, zvezde žarijo še svetleje in mojstri zelenic nas uročijo, da občudujemo spopade sodobnih gladiatorjev. Messi, Ronaldo, Neymar, Ibrahimović, Griezmann in drugi navdušeno preigravajo nasprotnike na tekmah svetovnega prvenstva, se dvobojujejo v spopadih Lige prvakov in spravljajo v ekstazo gledalce velikih evropskih lig. Napočil je čas, da prisluhnemo njihovi zgodbi.Oglejte si 100 napetih portretov in z osupljivimi fotografijami doživite izjemne trenutke novih zvezdnikov. Prihajajo junaki našega časa – 100 najboljših nogometašev 21. stoletja!