V tiho deželo

V tiho deželo - Martin Laird | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Martin Laird
DIMENZIJA
3,49 MB
IME DATOTEKE
V tiho deželo.pdf
ISBN
5770638444852

OPIS

Gora ne določa, kakšno bo vreme, ampak je priča vsakršnemu vremenu, ki se pojavi in mine. Vreme so naše misli, spremenljivo razpoloženje, čustva, vtisi, odzivi, značaj, kot nam ga predstavljajo psihološki testi. Vse to ima svoje mesto.A to so zgolj vremenski pojavi. Obstaja še globlje jedro, ki je popolnoma svobodno in širno in tiho, v katero ni nikoli vstopila nobena misel ali čustvo, pa vendar se vsaka misel ali čustvo v njem pojavi in izgine.

Vsako leto ima na letvi let svoje razgledišče. Nekateri si obdobja zapomnijo po srečanjih z ljudmi, po izrednih dogodkih, po lepih krajih, ki so jih videli in še bi lahko naštevali.

Tam nas je pričakal Bedančev avtobus, ki nas je zapeljal v Kekčevo deželo. sem vedno z Vami v vsakem trenutku življenja! Marica, jutranja siva jesenska megla ni mogla prekriti žalosti, ki se širila po našem kraju in zelo hitro obšla svet, prenehalo je biti Tvoje plemenito srce, da si se tiho in skromno kot si živela poslovila od nas in prav v času, ko našo deželo biča groza korona virusa. Za pot v Iran sem se pripravljal nekoliko let in tiho upal, da bo nekaj posebnega. Začel sem visoko, z goro Damavand, se ustavil v Teheranu, K omu, Kašanu, J azdu in se odpočil v Esfahanu.Vrnil sem se v čas 500 let pred nastankom naše ere, v staro ahajmenidsko cesarstvo, v nekropolo Pasargad in spoznal kralja Kira, pesnika Hafisa v Š irazu in sufijskega mistika Rumija iz novejših časov. Tokrat se podajamo v čarobno deželo LEMURIJO v stik s čudovitimi, super inteligentnimi bitji - DELFINI.Ob vzporednih ZVOKIH njihovih KLICEV in PESMI se bomo vibracijsko povezali z NJIHOVO ZAVESTJO..

POVEZANE KNJIGE