V tiho deželo

V tiho deželo - Martin Laird | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Martin Laird
DIMENZIJA
7,29 MB
IME DATOTEKE
V tiho deželo.pdf
ISBN
3364234072703

OPIS

Gora ne določa, kakšno bo vreme, ampak je priča vsakršnemu vremenu, ki se pojavi in mine. Vreme so naše misli, spremenljivo razpoloženje, čustva, vtisi, odzivi, značaj, kot nam ga predstavljajo psihološki testi. Vse to ima svoje mesto.A to so zgolj vremenski pojavi. Obstaja še globlje jedro, ki je popolnoma svobodno in širno in tiho, v katero ni nikoli vstopila nobena misel ali čustvo, pa vendar se vsaka misel ali čustvo v njem pojavi in izgine.

Njena velikonočna voščilnica je že naznanjala, da se pomlad bliža:) Veseli smo jo prav vsi in tudi jaz tako zelo, zelo, da sem celo svoj Cvetoči travnik odela v novo, pomladno preobleko. Pismo v štajersko deželo v kljunčku nese droben ptič. Tam, kjer gore so Karpati, tam ni hiš ne belih cest.

Meni pa čas teče med naslovi knjig. Ozadje. Jeseni 2012 je skupina napovedala predrugačeno nadaljevanje koncertnih nastopov v akustičnem glasbenem izrazu.

POVEZANE KNJIGE