Urbani menih

Urbani menih - Pedram Shojai | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Pedram Shojai
DIMENZIJA
5,61 MB
IME DATOTEKE
Urbani menih.pdf
ISBN
9804693149244

OPIS

V sodobnem svetu si vsi prizadevamo najti srečo in zadovoljstvo, a zdi se, da bolj ko uporabljamo tehnologijo, več stvari se sfiži. Kaj delamo narobe? Kaj bi bilo treba narediti, da bi našli svoje sidrišče? Pedram Shojai nam zaupa, kako je mir zenovskih mojstrov dosegljiv tudi v današnjem hitrem svetu, saj z nekaj vaje lahko tudi vi ustavite čas, si napolnite baterije in se osredotočite na stvari, ki so zares pomembne.Urbani menih razkriva skrivnosti, kako celo v najzahtevnejših okoliščinah odpreti srce, izostriti um in najti realen občutek blaginje. Avtorjev praktični program za obvladovanje življenja združuje jasne nasvete in vaje, ki vam lahko izboljšajo življenje. Naučite se spoštovati svoje telo s primerno hrano in se osvobodite zasvojenosti s toksičnimi snovmi in izkušnjami. Naj se vaše telo in um vsak dan umirita z večernimi meditacijami, sproščajočimi vajami in obredi, ki bodo vsakemu stresu ali nerešenemu problemu preprečili vstop v spalnico in vam pomagali bolje spati.Knjiga je zasnovana kot vaša pomočnica, ki vas bo spremljala v tem norem svetu, v katerem živimo. Umažite jo, popišite jo in jo nosite s sabo, ker vam bo pomagala postati urbani menih. Ni se vam treba preseliti ali korenito spremeniti svojega zdajšnjega življenja. Mir lahko najdete v sebi in knjiga vas bo naučila, kako umiriti kaos v svoji glavi.

- 2017 Pregled izposoj po knjižnicah COBISS.SI-ID: 289874176 Brezplačna revija o dobrih knjigah. julij-avgust 2017 Vse pravice pridržane © 2020 Meta - trgovina za zdravo življenje.

Ko se je rodila ideja o uglasbljanju poezije, sva z očetom ... Domov > Knjižnično nadomestilo > Urbani menih : vzhodnjaška modrost in sodobne rešitve za ustavitev časa, uspeh, srečo in mir. - 2017 Pregled izposoj po knjižnicah COBISS.SI-ID: 289874176 Brezplačna revija o dobrih knjigah.

POVEZANE KNJIGE