Slastne domače jedi

Slastne domače jedi - Uroš Flis, Milena Suwa Stanojević | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Uroš Flis, Milena Suwa Stanojević
DIMENZIJA
3,22 MB
IME DATOTEKE
Slastne domače jedi.pdf
ISBN
3097198232925

OPIS

30 preprostih receptov za vsak dan:Široki rezanci z mini paradižiki, jajčevci, bučko in svežimi zelišči, fuži s tartufi, ravioli z nadevom iz rukole in skute, skutni štruklji, borovničevi štruklji, krompir z bohinjskim sirom, čompe … in še številne druge slastne domače dobrote za pester vsakdanji jedilnik.

V hladnih zimskih dneh prijajo jedi, ki nas pogrejejo in nam dajo energijo, zato so udeleženci tokratne delavnice pripravljali enolončnice, krepke juhe in ostale domače jedi na žlico. Predzadnja delavnica je potekala 23.

Težko pa je najti enega res dobrega, […] Slastne domače juhe. Večina se nas verjetno še vedno rado spominja nedeljskih kosil z rednim repertoarjem goveje juhice za začetek družinskega kosila.

POVEZANE KNJIGE