Slastne domače jedi

Slastne domače jedi - Uroš Flis, Milena Suwa Stanojević | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Uroš Flis, Milena Suwa Stanojević
DIMENZIJA
8,80 MB
IME DATOTEKE
Slastne domače jedi.pdf
ISBN
1359071899231

OPIS

30 preprostih receptov za vsak dan:Široki rezanci z mini paradižiki, jajčevci, bučko in svežimi zelišči, fuži s tartufi, ravioli z nadevom iz rukole in skute, skutni štruklji, borovničevi štruklji, krompir z bohinjskim sirom, čompe … in še številne druge slastne domače dobrote za pester vsakdanji jedilnik.

Slive so zdrav sadež, ki ga je v poznem poletju in zgodnji jeseni v izobilju in takrat si ga lahko brez slabe vesti privoščimo katero od številnih slivovih jedi. Med vsemi sadeži imajo slive največ antioksidantov in so zelo bogate s C in B vitamini ter minerali (železo, kalcij, kalij in fosfor). Jedi na žlico.

Težko pa je najti enega res dobrega, […] Slastne domače juhe. Večina se nas verjetno še vedno rado spominja nedeljskih kosil z rednim repertoarjem goveje juhice za začetek družinskega kosila.

POVEZANE KNJIGE