Skrivni dnevnik Hendrika Groena, starega 83 let in 1/4

Skrivni dnevnik Hendrika Groena, starega 83 let in 1/4 - Hendrik Groen | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

Hendrik Groen
Skrivni dnevnik Hendrika Groena, starega 83 let in 1/4.pdf

»Če se ima človek česa veseliti, to krepi tudi veselje do življenja.«Hendrik Groen, prebivalec doma upokojencev, je prepričan, da je mogoče na stara leta še vedno uživati. Da bi s sotrpini (vsaj za hip) ubežali starostnim tegobam in životarjenju v domu, ustanovijo društvo Starine, ne pa crkovine:1. Cilj društva je z izleti polepšati življenje v zlatih letih.2. Izleti se začnejo po enajsti uri ob ponedeljkih, sredah, četrtkih ali petkih.3. Udeleženci ne smejo tarnati.4. Treba je upoštevati različne zdravstvene omejitve.5. Treba je upoštevati višino osnovne državne pokojnine.6. Organizator vnaprej ne sme izdati več informacij, kot je nujno potrebno.7. Ob upoštevanju točk od 2. do 6. je dovoljeno vse.8. Vrata so zaprta. Do nadaljnjega ne sprejemamo novih članov.Z združenimi močmi bodo poskušali z življenjem narediti še kaj.Hendrik Groen, nizozemski avtor pod psevdonimom, je s svojim Dnevnikom, v katerem trpke resnice staranja prepleta s hudomušnimi domislicami neupogljivih starčkov, v hipu osvojil srca bralcev. Pridružite se Starinam pri njihovih dogodivščinah in se prepričajte, da za smeh ni nikoli prepozno.

Prevedla Stana Anželj. Skrivni dnevnik Hendrika Groena, starega 83 let in 1/4 : kako z življenjem narediti še kaj; Pogingen iets van het leven te maken Skrivni dnevnik Hendrika Groena, starega 83 let in 1/4 : kako z življenjem narediti še kaj / od: Groen, Hendrik. Izdano: (2018) Skrivni dnevnik Hendrika Groena, starega 85 let : do konca se živi / od: Groen, Hendrik.

življenjsko obdobje»Če se ima človek česa veseliti, to krepi tudi veselje do življenja.« Hendrik Groen, prebivalec doma upokojencev, je prepričan, da je mogoče na stara leta še vedno uživati. Da bi s sotrpini (vsaj za hip) ubežali starostnim tegobam in životarjenju v domu, ustanovijo društvo Starine, ne pa crkovine:1. Skrivni dnevnik Hendrika Groena, starega 83 let in 1/4 book.