Prepovedana romanca

Prepovedana romanca - Penelope Ward | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Penelope Ward
DIMENZIJA
8,11 MB
IME DATOTEKE
Prepovedana romanca.pdf
ISBN
9308117202773

OPIS

Ko sem bila v zadnjem letniku srednje šole, je sin mojega očima iz prejšnjega zakona prišel živet k nam. Nisem si mislila, da bo takšen težak.Sovražila sem, da je svojo jezo, ker ni hotel biti tu, stresal name.Sovražila sem, da je v svojo sobo vodil punce iz šole.Še najbolj pa sem sovražila, da se je moje telo nanj odzivalo na tako neželen način.Sprva sem menila, da so ga zgolj potetovirane trebušne mišice in privlačen obraz. Stvari med nama pa so se začele spreminjati in neke noči dosegle vrhunec.Nato je tako hitro, kot je v moje življenje vstopil, tudi odšel.Nisem ga videla več let.Ko je našo družino zadela tragedija, sem se morala zopet soočiti z njim. Najstnik, ki me je spravljal ob živce, je bil sedaj moški, ob katerem se mi je mešalo …

Avtorji Ward Penelope (avtor) Leto izdaje 2017 COBISS.SI-ID 288006912; Isbn 978-961-00-3230-4 Jezik slovenski Vezava trda Izdaja tiskana Založba UČILA INTERNATIONAL, d.o.o., Trži č; Kategorije Leposlovje za odrasle Proza Romani družbeni; Cena 32,90 ... Prepovedana romanca v vihri druge svetovne vojne zveni kot nekaj lahkotno plehkega, a slovita literarna predloga, izjemna zasedba in režiserjev tenkočutni pristop, ki se trudi uravnotežiti nasilje okupacije in željo po ljubezni, poskrbijo za dober, čeprav nekoliko medel film. Opozorilo: Film ni primeren za mlajše od 12 let.

Nekatere od njih je napisala v soavtorstvu z Vi Keeland. "Romanca" (Romance) was the Croatian entry at the Eurovision Song Contest 2008 held in Belgrade, Serbia.The song is performed by the group Kraljevi ulice and 75 Cents with Mia Lisak dancing wearing a red dress and playing percussion with glass bottles towards the end of the song, Mia is barefoot for the performance. The song reached first place in Dora, the Croatian national final, thus ... Ninina basovska sled je strastna in prepovedana romanca.

POVEZANE KNJIGE