Prepovedana romanca

Prepovedana romanca - Penelope Ward | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Penelope Ward
DIMENZIJA
10,96 MB
IME DATOTEKE
Prepovedana romanca.pdf
ISBN
6944822047317

OPIS

Ko sem bila v zadnjem letniku srednje šole, je sin mojega očima iz prejšnjega zakona prišel živet k nam. Nisem si mislila, da bo takšen težak.Sovražila sem, da je svojo jezo, ker ni hotel biti tu, stresal name.Sovražila sem, da je v svojo sobo vodil punce iz šole.Še najbolj pa sem sovražila, da se je moje telo nanj odzivalo na tako neželen način.Sprva sem menila, da so ga zgolj potetovirane trebušne mišice in privlačen obraz. Stvari med nama pa so se začele spreminjati in neke noči dosegle vrhunec.Nato je tako hitro, kot je v moje življenje vstopil, tudi odšel.Nisem ga videla več let.Ko je našo družino zadela tragedija, sem se morala zopet soočiti z njim. Najstnik, ki me je spravljal ob živce, je bil sedaj moški, ob katerem se mi je mešalo …

Poroka . Poročne obleke; Za nosečnice in močnejše postave; Moške poročne obleke Ko sramežljivi, zadržani Javier spozna Mario, živahno in radoživo dekle, ki se rado zabava, se začne čudovita romanca.

2018 ob 11:14:02. Romantika in knjige za odrasle Abigail Roux - Cut & Run TINA87.

POVEZANE KNJIGE