Pot solza

Pot solza - Jorge Bucay | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jorge Bucay
DIMENZIJA
6,21 MB
IME DATOTEKE
Pot solza.pdf
ISBN
3922447006682

OPIS

V tretji knjigi od štirih v seriji Kažipoti se s terapevtom in pripovedovalcem zgodb Jorgejem Bucayjem podajamo na trnovo pot, zaznamovano z izgubami, bolečino in žalostjo.Na njej se bomo spoprijeli z najtežjo življenjsko izkušnjo, žalovanjem, in to v kar najširšem pomenute besede – od globoke užaloščenosti ob smrti bližnjega do drobnih vsakdanjih bolečin, ki spremljajo vsako izgubo na naši poti. Avtor s svojo značilno toplo neposrednostjo procesa prav nič ne olepšuje, toda bralcem knjige in tistim, ki so stopili na pot solza, hkrati polaga na srce: ne le, da pot solza lahko preživimo; prav zaradi nje smo, kdor smo, saj vsi rastemo in se razvijamo ravno skozi soočanja z najbolj bolečimi doživetji. In šele ko smo dovolj zreli, da znamo izpustiti to, česar ni več, se bomo lahko napotili tudi po poti sreče …Argentinec Jorge Bucay (1949) je z obiskom in pogovori po Sloveniji očaral tudi naše bralce, ki so se lahko na lastne oči in ušesa prepričali, da je pisatelj in psihoterapevt zelo poseben in prisrčen mož, ki poskuša živeti tako, kakor svetuje v knjigah in predavanjih. Danes živi v odmaknjeni obmorski vasici v Španiji, kjer denar ne pomeni veliko. Odpovedal se je televiziji in svoj čas posveča branju, pisanju, predavanjem ter družini in prijateljem.

Pomembno sporočilo knjige je, ne le, da pot solza lahko preživimo, prav zaradi nje smo, kdor smo, ker rastemo ob soočanju s svojimi najglobljimi bolečinami. Location. Tacenska cesta 29 1210 Ljubljana Slovenija - Kje smo? Tel.

e F C G In ko se vozim po betonskih magistralah, D D7 mislim nate le, nate le. Refren: Aleksander Mežek - Siva pot v2 - indeksirano na Trzalica.com. Kot prva od napovedanih štirih knjig v avtorjevi zbirki Kažipoti je izšla Pot samoodvisnosti, v prihodnosti pa ji bodo sledile še Pot srečanja, Pot solza in Pot sreče.

POVEZANE KNJIGE