Osnove bas kitare

Osnove bas kitare - Tadej Kampl | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tadej Kampl
DIMENZIJA
4,36 MB
IME DATOTEKE
Osnove bas kitare.pdf
ISBN
7356525974896

OPIS

Avtor se je v svet igranja bas kitare in kontrabasa podal sam, brez učitelja, ki bi ga na poti usmerjal. Zato je na svoji poti v svojih rokah velikokrat držal različne knjige o igranju električnega basa. Avtor je vsem študentom kontrabasa in električnega basa želel olajšati veliko časa in iskanja ter je vso snov, ki se je njemu na njegovi poti zdela ključna, zbral v pričujoči knjigi.Knjiga je namenjena predvsem električnim basistom in kontrabasistom, ki želijo:-izboljšati orientacijo po ubiralki instrumenta-izboljšati svoj ritem in poznavanje harmonije-obogatiti svoj posluh z osnovnimi barvami-obogatiti svoj posluh z barvami modalnih lestvic-pridobiti boljše razumevanje glasbenih stilovVeč na: http://artomatik.org/trgovina/osnove-bas-kitare-tadej-kampl/#sthash.dgaYoRMq.dpuf

... Poleg električne in akustične kitare...lahko še koga naučim osnove bas kitare če si želi :) ... Nakupujte za akustične kitare Sigma na spletu na spletni strani Gear4music.

Marty Favento, kitarist s skoraj dvajsetletnimi izkušnjami igranja in desetletnega... Jump to.

POVEZANE KNJIGE