Osnove bas kitare

Osnove bas kitare - Tadej Kampl | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tadej Kampl
DIMENZIJA
4,70 MB
IME DATOTEKE
Osnove bas kitare.pdf
ISBN
6935923369569

OPIS

Avtor se je v svet igranja bas kitare in kontrabasa podal sam, brez učitelja, ki bi ga na poti usmerjal. Zato je na svoji poti v svojih rokah velikokrat držal različne knjige o igranju električnega basa. Avtor je vsem študentom kontrabasa in električnega basa želel olajšati veliko časa in iskanja ter je vso snov, ki se je njemu na njegovi poti zdela ključna, zbral v pričujoči knjigi.Knjiga je namenjena predvsem električnim basistom in kontrabasistom, ki želijo:-izboljšati orientacijo po ubiralki instrumenta-izboljšati svoj ritem in poznavanje harmonije-obogatiti svoj posluh z osnovnimi barvami-obogatiti svoj posluh z barvami modalnih lestvic-pridobiti boljše razumevanje glasbenih stilovVeč na: http://artomatik.org/trgovina/osnove-bas-kitare-tadej-kampl/#sthash.dgaYoRMq.dpuf

Kupite akustične kitare Sigma, elektro akustiko, akustični bas in ukeleles in si zagotovite 2-letno garancijo. SMREKAR:OSNOVE DIRIGENTSKE TEHNIKE . Glasbena spletna trgovina Hartman.

Kontrabas transponira oktavo navzdol, kar pomeni, da nota, ki jo zaigramo na ta instrument, zveni oktavo nižje. V Glasbeni šoli B.A.S.E. smo vam na voljo za svetovanje pri nakupu kitare, omogočamo pa tudi najem.

POVEZANE KNJIGE