Neustavljivi detektivi

Neustavljivi detektivi - Sally Rippin | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sally Rippin
DIMENZIJA
4,19 MB
IME DATOTEKE
Neustavljivi detektivi.pdf
ISBN
7918062354205

OPIS

Brina in Jan na stopnički pred vhodom v Brinino hišo nekega dne najdeta skrivno sporočilo. In vse kaže, da je napisano v šifrah! Kot naročeno, da končno preizkusita svoje detektivske sposobnosti.

Privatni detektiv mora imati dozvolu za rad kako bi obavljao svoj posao.. U mnogim evropskim policijskim sistemima, većina detektiva su fakultetski obrazovane osobe koje se uključuju u detektivski rad u okviru ... Zasebni detektivi po nalogu sodišča izročajo sodno pošto in vabila na sojenje, sodelujejo pa tudi z odvetniškimi pisarnami, ki jih najamejo tako za vročanje papirjev kakor za zbiranje dokazov za sodne postopke.

Takšno delo je lahko izjemno nevarno, biti morata iznajdljiva in pametnejša od nasprotnika. Vzela sta nas s seboj na lov za prešuštnikom. Neustavljivi detektivi Sally Rippin Brina in Jan na stopnički pred vhodom v Brinino hišo nekega dne najdeta skrivno sporočilo.

POVEZANE KNJIGE