K**c gleda

K**c gleda - John C. Parkin | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
John C. Parkin
DIMENZIJA
9,25 MB
IME DATOTEKE
K**c gleda.pdf
ISBN
6134794086876

OPIS

Ali večkrat rečete KURC GLEDA in se nečesa lotite – in zakaj ne? Ker imate občutek, da vam tako ali tako ne bo uspelo? Bi radi šli na svoje in začeli novo poslovno dejavnost ali uresničili neko zamisel, ki se vam že dolgo mota po glavi – pa si ne upate? Ste naštudirali že vse knjige za samopomoč in mistične duhovne tehnike, zdaj pa z lesenimi sandali na nogah in s cvetnim venčkom na glavi popevate in poplesujete, da bi priklicali uspeh? Veste kaj, recite raje KURC GLEDA vsemu. Kaj je najhujše, kar se lahko zgodi? Da bi bili srečni in dejansko počeli tisto, kar vam je všeč – ter s tem celo služili? Če to ni nezaslišano!John C. Parkin je najbolje prodajani duhovni učitelj v Veliki Britaniji. Sin anglikanskih pridigarjev je spoznal, da je reči KURC GLEDA enako učinkovito kot vzhodnjaške duhovne prakse, ki jih je preučeval celih dvajset let. Rekel je KURC GLEDA vrhunski službi v Londonu ter z ženo Gaio Pollini in sinovoma pobegnil v Italijo. Zdaj tam vodita holistični center ‘Grič, ki diha’, kjer poučujeta svojo filozofijo in vodita slavne ‘Oddihe Kurc gleda’. John še vedno preživlja dneve tako, da širi sporočilo Kurc gleda – na tečajih, s spletnimi tečaji in z lastno glasbo. Včasih zadremlje ob bazenu.

29 Nov 2011 22:09. Joj, kako si včasih zaželim, da bi bila malo manj zategnjena in da bi imela pogum večkrat si misliti k**rc gleda in narediti točno to kar se mi v tistem trenutku zahoče, seveda ne da bi pri tem omejevala druge. K**C GLEDA POT: Majhna knjiga, velika modrost sreda, 12.

In zdi se mi, da je knjiga tudi odlično darilo, sploh tista, ki v sebi nosi določeno sporočilo: zgodbe o uspehu, motivacijske misli, roman z ... k**c gleda Prispevek z nenavadnim naslovom bi bralca lahko zavedel, da je te vrstice na strani našega cenjenega Geodetskega vestnika pripeljal kak nagajiv ali celo vulgaren tiskarski škrat. Iskanje - k**c-gleda - Revija Zarja K**c gleda diete, s katerimi smo ženske obsedene? Najin predlog glede prehrane in veliko drugih reči v življenju je, da se naučimo poslušati sebe. Ko resnično prisluhnemo svojemu telesu, se sprostimo in uživamo, je precej lažje jesti tisto, kar v resnici potrebujemo.

POVEZANE KNJIGE