Umetnost življenja

Umetnost življenja - Cesare Pavese | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Cesare Pavese
DIMENZIJA
5,48 MB
IME DATOTEKE
Umetnost življenja.pdf
ISBN
1715843964751

OPIS

Umetnost življenja je Pavesejev intimni dnevnik. Pisal ga je zadnjih penajst let svojega življenja, od konfinacije v zaporu na jugu Italije, do svoje tragične smrti v Torinu. Dnevnik, za katerega je sam izrazil željo, da se nekoč objavi, prinaša favstovske introspekcije v temačna čustvena stanja in razočaranja, pa tudi v zanos zaljubljenosti in navdušenje nad lastnimi dosežki. V slogovno raznolikih, a dovršenih zapisih najdemo pronicljive refleksije umetnosti, prepredene s citati iz svetovne literature, in dragocene medklice k lastni ustvarjalnosti. Kakor v njegovih delih, je tudi v dnevniku mogoče opaziti navdušenje nad divjim, surovim in spontanim, ki jih je Pavese odkrival v vseskozi povzdigovanem času otroštva.

V ... Umetnost življenja - Anamarija. 474 likes · 2 talking about this.

Kvalifikacije: Life Coach, The Academy of Modern Applied Psychology Life Coach Practitioner Diploma, The Academy of Modern ... To je preprosto umetnost življenja, ki bi jo lahko definirali takole: Umetnost življenja je sprejemanje dejstev takšnih, kot so. Ta umetnost je pomembna za vsakega človeka in kakovost njegovega življenja je odvisna prav od tega, koliko jo obvlada.

POVEZANE KNJIGE