Švrk in preizkusi za policijske pse

Švrk in preizkusi za policijske pse - Lesley Gibbes | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Lesley Gibbes
DIMENZIJA
9,3 MB
IME DATOTEKE
Švrk in preizkusi za policijske pse.pdf
ISBN
8777538961126

OPIS

Švrk hoče biti policijski pes. Pogumen je, bister in super hiter, toda Švrk ni videti kot policijski pes. Iz njegove družine prihajajo psi za razstave in psi družabniki, ne pa delovni psi. Švrk hrepeni po pustološčinah in trdno je odločen, da se bo preizkusil na Mestni policijski postaji Sončendol. Tam je najmanjši in najbolj puhast pes v vsem postroju in tam sreča hudega Amadeusa, ki hoče biti na vsak način najboljši pes.

M. Widmark: CIRKUŠKA SKRIVNOST (zbirka Detektivska agencija Lovro in Maja ... Dobrosrčni dreser policijskih psov iz Hagzhouja na Kitajskem je v zadnjih sedmih letih iz lastnega žepa dal okoli 125.000 evrov, da je ustanovil zavetišče za upokojene policijske pse in jim tako omogočil, da zlata leta svojega življenja preživijo v miru. GIBBES, Lesley Švrk in preizkusi za policijske pse papir 2017 P Ivan Sivec Resnica o Prešernu papir 2017 M GLEITZMAN, Morris Kmalu papir 2017 M KONZ Lorenzutti, Nataša Avtobus ob treh papir 2016 M PAVER, Michelle Bojevniški bron Božanstva in bojevniki papir 2017 M Število izposoj za izračun nadomestila: 22383,00 Število izposoj Število izposoj za izračun nadomestila; COBIS.SI-ID Naslov Skupno Na avtorja Skupno Na avtorja; 1: ...

Stražmojster Strogov je prepričan, da ni šlo samo ... Švrk se začne uriti za policijskega psa pod krinko. Urjenje bo še težje, kot so bili preizkusi za policijske pse.

POVEZANE KNJIGE