Stanja

Stanja - Tone Peršak | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tone Peršak
DIMENZIJA
3,24 MB
IME DATOTEKE
Stanja.pdf
ISBN
3224454424836

OPIS

Odlomek iz knjigeA Barbara zavrne njegovo prizadevanje; ponovno, kljubovalno in trmasto: "Jaz imam jutri res težek dan. Sestanek za sestankom in sem že zdaj v stresu, ker ne vem, ali bom lahko vse izpeljala. Zdaj nimam časa za tvoje probleme!" Miro: "Moje probleme?" Barbara: "Ja, tako izgleda." Po zelo kratkem premolku stopi Miro tik pred njo: "A se ti res še ni posvetilo, da imaš ti problem?" Sledi krajši premolk, ko se samo molče gledata iz oči v oči, kot da be se merila, kdo je močnejši. To traja pet, deset sekund, morda dvanajst, in potem se on komaj opazno posmehne. (str. 59)

Stanje števca za električno energijo nam sporočite od 1. do 15.

Podatki se obdelujejo za namene ugotavljanja zavezancev in njihove istovetnosti, preverjanja podatkov in odločanja po […] Z rednim sporočanjem stanja števca si zagotovite, da boste sproti plačevali le toliko, kot boste porabili - in za to potrošili le nekaj minut mesečno. Preverite, kako. VlogaObrazec za prijavo premoženjskega stanja zavezanca .

POVEZANE KNJIGE