Stanja

Stanja - Tone Peršak | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tone Peršak
DIMENZIJA
11,6 MB
IME DATOTEKE
Stanja.pdf
ISBN
1076207079322

OPIS

Odlomek iz knjigeA Barbara zavrne njegovo prizadevanje; ponovno, kljubovalno in trmasto: "Jaz imam jutri res težek dan. Sestanek za sestankom in sem že zdaj v stresu, ker ne vem, ali bom lahko vse izpeljala. Zdaj nimam časa za tvoje probleme!" Miro: "Moje probleme?" Barbara: "Ja, tako izgleda." Po zelo kratkem premolku stopi Miro tik pred njo: "A se ti res še ni posvetilo, da imaš ti problem?" Sledi krajši premolk, ko se samo molče gledata iz oči v oči, kot da be se merila, kdo je močnejši. To traja pet, deset sekund, morda dvanajst, in potem se on komaj opazno posmehne. (str. 59)

člena in prvega in drugega odstavka 42. člena ZIntPK.

ali med letom na katerikoli dan). Ločimo več vrst bilanc stanja: - redne - izredne: - ob ustanovitvi, - ob likvidaciji, - ob stečaju, - ob prisilni poravnavi, Butan vam preko sodobnih spletnih povezav omogoča javljanje stanja plinomera in s tem večji vpogled v vašo porabo energenta.

POVEZANE KNJIGE