Medijski pojmovnik za mlade

Medijski pojmovnik za mlade Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
10,44 MB
IME DATOTEKE
Medijski pojmovnik za mlade.pdf
ISBN
5996659419118

OPIS

Melita Zajc nam predstavi medijsko proizvodnjo, vsebine in občinstva. Ob proizvodnji se natančneje posveti medijskim tehnologijam, organizacijskim oblikam, načinom financiranja in novinarjem, ob vsebinah pa pojmu reprezentacij, družbeni vlogi medijev, razumevanju njihovih vsebin in medijski svobodi. Pri tem se ves čas ozira v preteklost in pogleduje v prihodnost. Posebej jo zanimajo občinstva, ki so najživahnejše in spremenljivo področje sodobne medijske krajine. Nekdanja pasivna občinstva množičnih medijev namreč danes zamenjujejo aktivni uporabniki novih, družbenih medijev, ki so se razvili na svetovnem spletu.Melita Zajc je nekdanja novinarka in urednica ter strokovnjakinja za medije, ki je doktorirala iz filozofije medijev in antropologije vsakdanjega življenja.

Mediji so v sodobni družbi vseprisotni in samoumevni, naša vsa... Recenzija Bukla (Skupni opis za knjige Medijski pojmovnik za mlade, Naša televizija in Neolibaralna kultura). Ste vedeli, da je naš prvi komercialni televizijski kanal nastal iz sredstev za štafeto? Usihanje pomembnosti prireditve je posredno povzročilo novo medijsko okno. Medijski pojmovnik za mlade; Melita Zajc.

Razvrsti po Press enter to collapse or expand ... Zadovoljstvo nam je da predstavimo Evropski pojmovnik za mlade, u kome možeš pronaći važne informacije vezane za omladinski rad u Evropi. Pojmovnik sadrži 30 odrednica koje ti pružaju kratak ... O DRU O ČLOVEK IN DRUŽBA 1.

POVEZANE KNJIGE