Koledar 2017

Koledar 2017 Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
7,53 MB
IME DATOTEKE
Koledar 2017.pdf
ISBN
3977338582085

OPIS

Gre za zbornik, ki objavlja vrsto prispevkov; ti poročajo o življenju Slovencev v Italiji ter o njihovem bogatem delovanju v družbeno-kulturni stvarnosti. Ob tem bomo v zborniku našli še celo vrsto zgodovinskih in socioloških ter spominskih člankov. Tudi ob koncu tega zbornika je Slovenska bibliografija v Italiji za leto 2016, ki potrjuje bogato in kakovostno knjižno produkcijo naše narodne skupnosti. Koledarski del krasijo umetniška dela Bogomile Doljak, ki je umrla v tem letu. Njeno ustvarjalnost pa predstavlja Jasna Merku\'. Koledar obsega skupno 328 strani in ga je uredil Marko Tavčar.

april | Enduro_3_Camini Koledar praznikov. 1.

Je stanovska organizacija kmečkih žena, deklet in žena iz podeželja, v katero se društva prostovoljno vključujejo. Vzpodbujamo neselektivno vključevanje žensk v društva, ki se ukvarjajo s kmetijsko dejavnostjo tako ... Kompaktni Delovni Koledar 2017 je uporaben pristop k beleženju opravkov.

POVEZANE KNJIGE