Koledar 2017

Koledar 2017 Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

Koledar 2017.pdf
3977338582085

Gre za zbornik, ki objavlja vrsto prispevkov; ti poročajo o življenju Slovencev v Italiji ter o njihovem bogatem delovanju v družbeno-kulturni stvarnosti. Ob tem bomo v zborniku našli še celo vrsto zgodovinskih in socioloških ter spominskih člankov. Tudi ob koncu tega zbornika je Slovenska bibliografija v Italiji za leto 2016, ki potrjuje bogato in kakovostno knjižno produkcijo naše narodne skupnosti. Koledarski del krasijo umetniška dela Bogomile Doljak, ki je umrla v tem letu. Njeno ustvarjalnost pa predstavlja Jasna Merku\'. Koledar obsega skupno 328 strani in ga je uredil Marko Tavčar.

april | Enduro_3_Camini Koledar praznikov. 1.

Je stanovska organizacija kmečkih žena, deklet in žena iz podeželja, v katero se društva prostovoljno vključujejo. Vzpodbujamo neselektivno vključevanje žensk v društva, ki se ukvarjajo s kmetijsko dejavnostjo tako ... Kompaktni Delovni Koledar 2017 je uporaben pristop k beleženju opravkov.