Fanči s psihiatrije in še hujše zgodbe

Fanči s psihiatrije in še hujše zgodbe - Dragan Petrovec | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Dragan Petrovec
DIMENZIJA
4,37 MB
IME DATOTEKE
Fanči s psihiatrije in še hujše zgodbe.pdf
ISBN
4322991857610

OPIS

Zbirka 21 humorističnih esejev izpod peresa priznanega raziskovalca na Inštitutu za kriminalogijo, profesorja na Pravni fakulteti v Ljubljani, Dragana Petrovca. O avtorju Formalno resda komandos z visokim vojaškim činom, v resnici pa težek simulant, morda celo pacifist. Močne zveze v vrhovih politike. Bo že enkrat padel na mino.- Načelnik oddelka za vojaške zadeve občine Ljubljana center.Idealna postava etipskega maratonca, a lenuh. Izgovarja se na črnogorsko genetsko zasnovo. - Specialist kardiolog, bivši minister za zdravja, tekač.Nežna romantična duša, idealen družinski oče. Malo preplašen.- Dolgoletna avtorjeva sodelavka, samohranilka. Sicer jadralni pilot z licenco. A zgolj nadkompenzacija jedrnega strahu pred letenjem. Na pravem letalu visoko rizičen. Potreben doslednega nadzora.- Tamara Press, olimpijska zmagovalka v metu krogle, v pokoju stevardesa. Der typische Balkaner: Räuber und Betrüger zugleich. Ein Untermensch.- Klotilde Schiessengruber, nosilka železnega križca za obrambo domovine Nežne psihofizične strukture, občasno potreben močnega suporta, fizičnega in emocionalnega.- Fanči s psihiatrije.

Prijazno vabljeni na pogovorni večer, kjer bo poleg ozadja nastajanja te humoreske, beseda tekla tudi o temah izven obzidja psihiatrije in platnic te knjige. Knjigo Fanči s psihiatrije in še hujše zgodbe lahko kupite v njihovi spletni trgovini. ...

Čeprav je videti, da se razumevajoče, pa vendar, norčuje tako iz sebe kot iz drugih, nas predvsem opozarja na nesmiselnost marsikaterega družbenega ... Fanči s psihiatrije in še hujše zgodbe. Zbirka 21 humorističnih esejev izpod peresa priznanega raziskovalca na Inštitutu za kriminologijo, profesorja na Pravni fakulteti v Ljubljani, Dragana Petrovca.

POVEZANE KNJIGE