Dobrote z žara

Dobrote z žara - Uroš Flis, Božica Mirić, Milena Suwa Stanojević | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Uroš Flis, Božica Mirić, Milena Suwa Stanojević
DIMENZIJA
11,2 MB
IME DATOTEKE
Dobrote z žara.pdf
ISBN
6520140353446

OPIS

30 preprostih receptov za vsak dan:Svinjska zarebrnica na žaru, bosanski čevapčiči, podujevski uštipci, sardele na žaru, medaljoni morske spake, nadevani lignji na žaru, s sirom nadevane paprike, ajvar, pindžur, malidžano, mlečne kumare … in še številne druge raznovrstne dobrote z žara in priloge k njim za pester vsakdanji jedilnik.

pečene perutničke, pečen krompir, skutini štruklji, kroketi, zelenjava iz žara) 28,00 € POLNJENA PLESKAVICA (z žar oblogo, kajmakom in lepinjo) S hrano: Dobrote z žara in vinska spremljava. Če bi se odločali zgolj po zapovedih najustreznejšega spajanja, bi k večini jedi z žara izbrali bogata bela in rdeča vina, prva bolj k perutnini in svinjskemu mesu, druga h govedini in drobnici.

02.07.2020, 10:34. V okviru projekta Postani žar faca, ki je junija potekal na Okusno.je, smo vam predstavili tri odlične recepte, ki piknik spremenijo v pravo gurmansko doživetje.

POVEZANE KNJIGE