Pot k sreči

Pot k sreči - Martin Kojc | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Martin Kojc
DIMENZIJA
12,16 MB
IME DATOTEKE
Pot k sreči.pdf
ISBN
6369203321265

OPIS

Da bi prišli do dragocenega znanja, kako naj vajeti življenja prepustimo naši nadzavesti, moramo upoštevati avtorjeva preprosta in učinkovita navodila. Zatorej ne bomo več iskali sreče s prisilo, zunaj nas, v snovnem svetu, temveč se bom o prekonas samih povezali s srdiščem vseh sil – z našo nadzavestjo. Tako postanemo lastniki vsega tistega, kar potrebujemo v življenju."Čimbolj se poglabljamo v skrivnosti naše resnične biti, tem bolj raste v nas spoznanje, da je vse snovno le odblesk naših misli. Tako ne more, na primer, človek zaradi zunanjih okolnosti nikoli zboleti. Bolezensko stanje si ustvarimo le v naši duševnosti z domišljanjem, da smo bolni oziroma, da se imamo za bolne.Tudi ozdraveti ne moremo zaradi kakih zunanjih okolnosti, pa naj gre za zdravila, ali kaj podobnega. Če zbolimo, lahko ozdravimo spet takrat, ko si ponovno domišljamo, da smo spet zdravi. To smo vedno počeli, ne da bi se tega zavedali. Pri tem sploh ni pomembno, čemu naj bi se človek za svojo ozdravitev sploh zahvalil. Vse zunanje okolnosti, katerim pripisuje svojo ozdravitev ali pa zbolenje, nikoli niso vzrok ne za zdravje ne za bolezen."(Martin Kojc)

So bile prva stopnica k tvoji radosti in ... Pot k sreči (Bob in Mary) Bob und Mary. Max Glass, GER 1923 / 1923 Anton Edthofer, Helga Molander, Lia Eibenschütz, Leonhard Haskel, Paul Bildt.

pr. Kr., prepričani, da so odkrili pravo pot k blaženemu življenju: verjeli so, da so naši strahovi glavna ovira na poti k sreči, izpostavljali pa so zlasti dve bojazni: strah pred bogovi oziroma njihovem poseganju v naša življenja in pred smrtjo. »Nisem si mislil, da bom kdaj napisal knjigo s takim naslovom.

POVEZANE KNJIGE