Pot k sreči

Pot k sreči - Martin Kojc | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Martin Kojc
DIMENZIJA
3,27 MB
IME DATOTEKE
Pot k sreči.pdf
ISBN
5629951245310

OPIS

Da bi prišli do dragocenega znanja, kako naj vajeti življenja prepustimo naši nadzavesti, moramo upoštevati avtorjeva preprosta in učinkovita navodila. Zatorej ne bomo več iskali sreče s prisilo, zunaj nas, v snovnem svetu, temveč se bom o prekonas samih povezali s srdiščem vseh sil – z našo nadzavestjo. Tako postanemo lastniki vsega tistega, kar potrebujemo v življenju."Čimbolj se poglabljamo v skrivnosti naše resnične biti, tem bolj raste v nas spoznanje, da je vse snovno le odblesk naših misli. Tako ne more, na primer, človek zaradi zunanjih okolnosti nikoli zboleti. Bolezensko stanje si ustvarimo le v naši duševnosti z domišljanjem, da smo bolni oziroma, da se imamo za bolne.Tudi ozdraveti ne moremo zaradi kakih zunanjih okolnosti, pa naj gre za zdravila, ali kaj podobnega. Če zbolimo, lahko ozdravimo spet takrat, ko si ponovno domišljamo, da smo spet zdravi. To smo vedno počeli, ne da bi se tega zavedali. Pri tem sploh ni pomembno, čemu naj bi se človek za svojo ozdravitev sploh zahvalil. Vse zunanje okolnosti, katerim pripisuje svojo ozdravitev ali pa zbolenje, nikoli niso vzrok ne za zdravje ne za bolezen."(Martin Kojc)

pr. Kr., prepričani, da so odkrili pravo pot k blaženemu življenju: verjeli so, da so naši strahovi glavna ovira na poti k sreči, izpostavljali pa so zlasti dve bojazni: strah pred bogovi oziroma njihovem poseganju v naša življenja in pred smrtjo. »Nisem si mislil, da bom kdaj napisal knjigo s takim naslovom.

ZA-MISLI deluje na področju spletnih, multimedijskih, produkcijski, založniških, promocijskih in tržnih dejavnostih in prevajanja ter ... Kot veliko filozofov, so bili tudi epikurejci, nasledniki atenskega filozofa Epikura iz 3. stol.

POVEZANE KNJIGE