Ko srce oprosti

Ko srce oprosti - Ruth M. Lerga | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ruth M. Lerga
DIMENZIJA
6,15 MB
IME DATOTEKE
Ko srce oprosti.pdf
ISBN
6751804016666

OPIS

London, 1823. Nicole Saint-Jones nikakor ne more pozabiti, kako zelo jo je lord Richard Illingsworth prejšnje leto prizadel. Edini moški, ki se ji je zdel častivreden, kavalirski in zabaven, se ji je izneveril.Čeprav ni zaljubljena vanj – ali tako vsaj misli – tega ne more pozabiti in tega mu tudi nikakor ni pripravljena oprostiti.Vendar okoliščine tako nanesejo, da se Richard in Nicole ne moreta ogniti eden drugemu, saj se zaradi družinskih srečanj in družabnih dogodkov nenehno gibljeta v istih krogih. Kako bo torej Nicole prenesla, ko bo Richard dvoril drugim damam pred njenimi očmi? Ali bo ta ponosni vikont povsem neprizadeto prenesel pogled na Nicole v rokah drugega moškega?Glavna junaka se v hipu znajdeta v vrtincu nepričakovanih obratov, nesporazumov, ljubosumja, zabavnih situacij, ob katerih bodo bralke zagotovo zelo uživale.

Gledaj ko ti kaže, a ne šta kaže. Arts & Entertainment.

12., odprta samo do 17.ure. Hvala za razumevanje in lepe praznike vam želimo! Tekst pjesme Kuku lele - Oprosti: Ni slutio nisam, da cu bas tako voleti, ni slutio nisam, da te necu preboljeti.

POVEZANE KNJIGE