Ilustrirana zakladnica škotskih pravljic in pripovedk

Ilustrirana zakladnica škotskih pravljic in pripovedk - Theresa Breslin | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Theresa Breslin
DIMENZIJA
8,97 MB
IME DATOTEKE
Ilustrirana zakladnica škotskih pravljic in pripovedk.pdf
ISBN
4452289363433

OPIS

Te čudovite, bogato ilustrirane zbirke znanih škotskih pravljic in pripovedk, ki jih je zbrala in priredila dobitnica medalje Carnegie, pisateljica Theresa Breslin, se bodo razveselili mladi in starejši bralci.»To sijajno knjigo bodo vzljubili otroci na Škotskem in tisti z drugih koncev sveta.« Julia Donaldson, nagrajena avtorica za otroke in mladino

Razveselili se jo bodo mladi in starejši bralci tako na Škotskem, kot tisti z drugih koncev sveta. Če boste brali te pravljice bodo v vaši Pravljica je ena izmed domišljijskih pripovednih zvrsti ljudskega slovstva, ki s svojimi zapleti in razpleti pogosto odseva življenje in mišljenje ljudi tako danes kot v davni preteklosti.

Podatki o knjigi. Ilustrirana zakladnica škotskih pravljic in pripovedk / [tekst] Theresa Breslin ; [ilustracije] Kate Leiper ; [prevedla Katarina Juvančič]. - Jezero : Morfemplus, 2016.

POVEZANE KNJIGE