Dunajska kuhinja

Dunajska kuhinja - Susanne Zimmel | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Susanne Zimmel
DIMENZIJA
11,73 MB
IME DATOTEKE
Dunajska kuhinja.pdf
ISBN
4754887164590

OPIS

Kuharska knjiga, ki poboža dušo.Dunaj, mesto nasprotij, urejeno in divje, urbano in lagodno, klasično in polno novih idej. Takšni so tudi recepti nagrajene blogerke Susanne Zimmel ali »Frau Ziii«, ki so, objavljeni v knjigi, v sosednji Avstriji nemudoma postali uspešnica.Avtorico je dunajska kulinarika prevzela, ker je tako zelo posebna. V njenem loncu so se stalili vplivi vseh dežel nekdanje velike monarhije. Veliko revnejša bi bila brez čeških in madžarskih jedi, nezgrešljive pa so tudi sledi južnoslovanskih dežel, od Slovenije pa vse do Turčije.Frau Ziii je s tradicionalnimi dobrotami navdušila njena babica, ki je pripravljala enake jedi kot naše stare mame: umešana jajčka, govejo juho z domačimi rezanci, cvrtje, palačinke s skuto, marmorni kolač …, le da Susanne vse te poslastice predstavlja z gastronomsko popolnostjo, izjemnim občutkom za dobro, nekaterim jedem pa daje sodoben, sredozemski ali azijski pridih.Odkrijte na novo dobrote iz otroštva ter popotujte po skritih kotičkih Dunaja in njegove prelepe okolice.

Takšni so tudi recepti nagrajene blogerke Susanne Zimmel ali »Frau Ziii«, ki so, objavljeni DUNAJSKA KUHINJA << prejšnji izdelek. naslednji izdelek >> DUNAJSKA KUHINJA.

Etna picerija in italijanska kuhinja. Ulica Marije Hvaličeve 6 (27) Samopostrežna restavracija.

POVEZANE KNJIGE