Dojenček Bridget Jones

Dojenček Bridget Jones - Helen Fielding | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Helen Fielding
DIMENZIJA
5,23 MB
IME DATOTEKE
Dojenček Bridget Jones.pdf
ISBN
8971720874362

OPIS

8.45 zvečer. Ugotovila, da sem v preteklosti velikokrat sanjarila, da bi šla na ultrazvok z Markom ali Danielom: samo ne z obema hkrati.Bridgetini dnevniki se vračajo v čas pred poroko in materinstvom, ko njena biološka ura vse glasneje tiktaka.In potem se zgodi: nosečnost, juhej! Sreča in radost bi bili popolni, če le ne bi bilo drobne zoprnije – ni povsem jasno, kdo je oče. Mark Darcy: vedno zanesljiv, pošten, znan odvetnik? Ali Daniel Cleaver: vražje privlačen, zabaven, znan pizdonkar?9.45 zvečer. Sta kot dve polovici popolnega moškega, ki se bosta do konca življenja kosali, katera je boljša. In zdaj se njun boj odvija v mojem trebuhu.V veličastno zabavni in noro prisrčni zgodbi se Bridget skozi poslovne krize, osebne zadrege, kulinarične katastrofe in življenjske dileme opoteka materinstvu naproti.

maj 2017. Helen Fielding ( 1) ISBN/EAN:P_9789610145868.

Samska Bridget je razpeta med kariero televizijske producentke, ponočevanjem s prijatelji in ... Sep 9, 2017 - Prejšnji teden me je prijateljica povabila v kino na ogled filma Dojenček Bridget Jones (Bridget Jones 's Baby) Moram priznat, da je res ... Bridget Jones, kultna junakinja, ki so ji številni očitali, da je s svojim konstantnim iskanjem ljubezni "slab zgled feminizma", dvajset let pozneje dokazuje ravno nasprotno. Dojenček Bridget Jones je posrečen film - pa ne (samo) zaradi dejavnika nostalgije in definitivno ne zaradi enega ali drugega moškega. TV namigi: Dojenček Bridget Jones, Solo ter Prosto in solo Presenetljivo dober tretji film z Bridget Jones je ena od treh premier, ki jih izpostavljamo.

POVEZANE KNJIGE