brezskrbno

brezskrbno - Jo Nesbø | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jo Nesbø
DIMENZIJA
6,22 MB
IME DATOTEKE
brezskrbno.pdf
ISBN
5827404742667

OPIS

HARRY IMA POSEBNO NALOGODetektiv Harry Hole prispe v razbeljeni Bangkok. Norveškega veleposlanika so našli mrtvega v sobi dvomljivega motela in Harryja so poslali raziskat okoliščine. Očitno je, da ima veleposlanikova družina precej skrivnosti, toda le malokdo je pripravljen spregovoriti. REŠITI MORA PRIMER IN PREPREČITI ŠKANDALKo se Harry dokoplje do obremenilnih posnetkov nadzornih kamer, se stvari samo še bolj zapletejo. Ko izgine moški, ki mu je izročil posnetke, Harry spozna, da mu poleg neuspeha pri reševanju umora grozijo še druge ‒ veliko hujše ‒ nevarnosti. TODA KOMU LAHKO ZAUPAš V NEZNANEM MESTU? »Nesbø piše kot angel. Kot Lucifer.«- The Philadelphia Inquirer »Fantastično ... najbolj priljubljen izmed Nesbøvih zgodnejših romanov, ki s hladnim očesom ošvrkne življenje evropskih izseljencev v Aziji.«- The Irish Independent »Harry Hole bliskovito postaja eden izmed najbolj priljubljenih detektivov na planetu. Njegovi demoni so skoraj tako legendarni kot njegove sposobnosti opazovanja in analize.«- The Mirror (UK) Avtor knjige Jo Nesbø (1960) je poznan kot eden najboljših piscev kriminalk na svetu. Njegovi romani z glavnim junakom detektivom Harryjem Holom so dosegli uspeh tako v njegovi rodni Norveški kot tudi drugod po svetu, navdušili so kritike, knjigarnarje in bralce. Njegove knjige so prevedene v štirideset jezikov, pogostokrat nagrajene ter redno na lestvicah najbolje prodajanih knjig.

V senci novega koronavirusa pa vsekakor priporočamo, da se ... Kako poskrbeti za varno in brezskrbno kurilno sezono? Če ste lastnik hiše ali sami upravljate svoje ogrevanje, je ključnega pomena, da ste se prepričali, da sta tako dimnikar kot serviser opravila svoje delo. Brezskrbno in varno na termalni oddih Dragi gostje, zaradi preprečevanja možnosti širjenja okužb smo v skrbi za zdravje gostov in vseh zaposlenih sprejeli številne varnostne in higienske protokole, da bo vaš termalni oddih v Snoviku brezskrben in varen. Osvetlitev kopalnice brez bleščanja za brezskrbno jutranjo rutino. Urejanje jutranje pričeske je lahko precej velik izziv.

Resnično neprijetne so situacije, ko sredi zime pritisne mraz, ogrevalni sistem pa odpove. V teh trenutkih si seveda želite zanesljivosti, ki jo nudita pravilno in redno vzdrževanje naprave ter mrzlično iščete rešitev, kako bi to uresničili. Brezskrbno na zaslužen dopust.

POVEZANE KNJIGE