Življenjska izbira

Življenjska izbira - Jelena Sikirić | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jelena Sikirić
DIMENZIJA
9,22 MB
IME DATOTEKE
Življenjska izbira.pdf
ISBN
9108898688671

OPIS

“Zdi se, da usoda vsakokrat na koncu ene etape in na začetku nove želi, da znova določimo, kaj je za nas v življenju pomembno, kaj je za nas najsvetejše. S svojimi izvirnimi preverjanji in preizkušnjami v trenutkih izbire jasno pokaže, da ne zadostuje le namera, temveč se je treba vedno znova boriti za to, kar imamo radi in v kar verjamemo.”“Ne obstajajo različne izbire. V življenju dejansko obstaja samo ena velika, edina in celovita izbira. Ljubljeno delo, ljubljena oseba, družina, pravi prijatelji, pogled na svet in zanimanja – to niso različne poti, ki bi si med sabo nasprotovale. Vse te poti so samo del ene in iste Poti, ki so jih nekoč imenovali smoter življenja.”

Naravne sekane ali rezane smreke pa nekaj tednov - če jih doma takoj postavimo v vodo in odmaknemo od grelnih teles. ...

Luxuzni vinili so popolna izbira za vse kupce, ki si želijo dolgoročno obstojno talno oblogo za vse prostore. - Ekonomična izbira, hitra izvedba projekta - Trajnostna rešitev - dolga življenjska doba preko 20 let (PVC membrana) - Prilagodljivost in možnost nadgradnje - Možnost prestavitve objekta - Veliki razponi (do 90 m) brez vmesnih stebrov in uporabne višine do 15 m - Minimalni stroški vzdrževanja Vinarstvo v roza barvi, ali bolje rečeno, žensk, ki pridelujejo žlahtno kapljico, je vse več. To in življenjska izbira mlade in razgledane ženske, da iz dela na zemlji ustvari svojo prihodnost, sta temi oddaje.

POVEZANE KNJIGE