V oblakih domišljije

V oblakih domišljije - Zara Cerar, ... [et al.] | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Zara Cerar, ... [et al.]
DIMENZIJA
8,57 MB
IME DATOTEKE
V oblakih domišljije.pdf
ISBN
6124282469362

OPIS

Z OBLAKOV DOMIŠLJIJE DO KNJIGE 25 NAJBOLJŠIH ZGODBSte že brali knjigo, ki jo je napisalo 25 otrok?Knjiga V oblakih domišljije. 25 najboljših zgodb predstavlja izbor 25 zmagovalnih zgodb učencev z literarnega natečaja in 25 ilustracij priznanih ilustratorjev, ob katerih so zgodbe nastale. Na natečaju je pod vodstvom več kot 400 mentorjev nastalo kar 1250 domišljijskih zgodb! Mladi pisci so pokazali, da otroška domišljija ne pozna meja. Prav vse zgodbe, od humornih in pustolovskih pa do takšnih, ki silijo k razmišljanju, se dotaknejo tako otroškega kot odraslega srca in v njem pustijo svoj odtis.

Ko pogleda izvoljenko, v njej vidi sorodno dušo, kajti v njegovem svetu so vsa razmerja idealna. Na odnose gleda subjektivno, ima pogosto nerealne predstave in je zato neredko razočaran, a nad pravo ljubeznijo nikoli ne obupa. V tem tednu se oslonite predvsem na dejstva, ne na govorice in morebitno reakcijo domišljije, ki se je odpravila po negativni poti.

25 zgodb je izšlo v prav posebni knjigi. Tudi babje pšeno je vezano na vertikalna dviganja v oblakih. No, poznamo tudi zrnat sneg, zmrznjen dež, pri tem govorimo o dejansko zmrznjenih dežnih kapljicah, torej prozornih ledenih delčkih.

POVEZANE KNJIGE