V oblakih domišljije

V oblakih domišljije - Zara Cerar, ... [et al.] | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Zara Cerar, ... [et al.]
DIMENZIJA
12,39 MB
IME DATOTEKE
V oblakih domišljije.pdf
ISBN
4765271641085

OPIS

Z OBLAKOV DOMIŠLJIJE DO KNJIGE 25 NAJBOLJŠIH ZGODBSte že brali knjigo, ki jo je napisalo 25 otrok?Knjiga V oblakih domišljije. 25 najboljših zgodb predstavlja izbor 25 zmagovalnih zgodb učencev z literarnega natečaja in 25 ilustracij priznanih ilustratorjev, ob katerih so zgodbe nastale. Na natečaju je pod vodstvom več kot 400 mentorjev nastalo kar 1250 domišljijskih zgodb! Mladi pisci so pokazali, da otroška domišljija ne pozna meja. Prav vse zgodbe, od humornih in pustolovskih pa do takšnih, ki silijo k razmišljanju, se dotaknejo tako otroškega kot odraslega srca in v njem pustijo svoj odtis.

Pa recite, da narava nima domišljije! Če je v vaši karti poudarjen Neptun, najbrž pozabljate plačati položnice, zamujate ali ste kakor koli drugače neodgovorni, nezreli, raztreseni, izgubljena senzibilna in eterična umetniška duša, ki sanjari in zida gradove v oblakih. Za take ljudi je nadvse stresno, ko jih prizemlji kruta resničnost, ki so se jo dolgo trudili ignorirati. V OBLAKIH DOMIS LJIJE Nina Ševarovič.

Tako bo nastal svet, v katerem lahko počneš, kar želiš, kjer ob pesmi - če jo bereš ali poslušaš, čisto vseeno je - pišeš, rišeš, plešeš, vriskaš, zidaš gradove (v oblakih) iz lego kock …« Kaj pa, če te nekdo razočara, četudi je bil tvoj glasbeni heroj? Bi bilo bolje, da bi ostal tam gori nekje v oblakih domišljije, morda potem celo drugače dojemaš njegovo glasbo? Glasbo sem začel dojemati drugače, če sem izvedel kakšno zanimivo zgodbo, sicer pa se je slika o kom kvečjemu izboljšala. Založba Rokus Klett, ki letos praznuje že 25-obletnico svojega delovanja, je za slovenske osnovnošolce od 4. do 9.

POVEZANE KNJIGE