Skozi plamene prve svetovne vojne

Skozi plamene prve svetovne vojne - Ivan Matičič | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ivan Matičič
DIMENZIJA
3,84 MB
IME DATOTEKE
Skozi plamene prve svetovne vojne.pdf
ISBN
2429710744451

OPIS

Pričujoče Matičičevo delo je ena najboljših knjig na temo prve svetovne vojne, nekateri jo označujejo za klasično delo. Ta knjiga je dopolnitev knjige Na krvavih poljanah, ki je prvič izšla nedolgo po koncu vojne, leta 1922.

Pričujoče Matičičevo delo je ena najboljših knjig na temo prve svetovne vojne, nekateri jo označujejo za klasično delo. Ta knjiga je dopolnitev knjige Na krvavih poljanah, ki je prvič izšla nedolgo po koncu vojne, leta 1922. Strokovni predmeti: Prehodni pojavi ; Strokovni predmeti: Vaja 1.1: Merjenje toka ; Strokovni predmeti: Vaja 1.4: Logične enačbe ; Strokovni predmeti: Vaja 1.3 ... ii ivan matiČiČ - skozi plamene prve svetovne vojne spomini po neskonČni poti s slovenskim planinskim polkom. Matičičevo delo Skozi plamene prve svetovne vojne - po neskončni poti s slovenskim planinskim polkom je ena najboljših knjig na temo prve vojne, nekateri jo označujejo za klasično delo.

Te so sprva uporabljali le za izvidniške naloge. Ko pa je vojna na tleh postala vedno bolj krvava je krvavo postajalo tudi nebo.

POVEZANE KNJIGE