Skozi plamene prve svetovne vojne

Skozi plamene prve svetovne vojne - Ivan Matičič | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ivan Matičič
DIMENZIJA
10,37 MB
IME DATOTEKE
Skozi plamene prve svetovne vojne.pdf
ISBN
8128961243772

OPIS

Pričujoče Matičičevo delo je ena najboljših knjig na temo prve svetovne vojne, nekateri jo označujejo za klasično delo. Ta knjiga je dopolnitev knjige Na krvavih poljanah, ki je prvič izšla nedolgo po koncu vojne, leta 1922.

Ta knjiga je dopolnitev knjige Na krvavih poljanah, ki je prvič izšla nedolgo po koncu ... Vsebina. Matičičevo delo Skozi plamene prve svetovne vojne je ena najboljših knjig na temo prve svetovne vojne, nekateri jo označujejo za klasično delo.Pisatelj je doživel tako Galicijo kot soško fronto in končno razsulo avstro-ogrske vojske in države.

Be the first. Ivan Matičič: Skozi plamene prve svetovne vojne: Po neskončni poti s slovenskim planinskim polkom Cena: 25 eu Pričujoče Matičičevo delo je ena najboljših knjig na temo prve svetovne vojne, nekateri... POSLEDICEIN PRVE SVETOVNE VOJNE. Prva svetovna vojna je bila prva globalna vojna, način bojevanja in nova orožja so povzročila, da so vojaki na fronti umirali na industrijski ravni, trpelo je tudi civilno prebivalstvo.

POVEZANE KNJIGE