Skokica in smeh

Skokica in smeh - Gaja Kos | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Gaja Kos
DIMENZIJA
8,72 MB
IME DATOTEKE
Skokica in smeh.pdf
ISBN
7472265388729

OPIS

Zbirka Žvirce so drugačne slikanice.Junaki imajo cilj in so v akciji, ne jamrajo, iščejo. wink počutjeZgodba je enodejanka, barvne ilustracije so natančno izrazne in stripovsko žive, besedilo jasno in tekoče, celota pa predvsem zabava.Rizibizi je našel laž, zdaj pa Skokica išče pol zdravja.SKOKICA IN SMEHSkoka napade nahod in vsak dan je bolj tečen.Skokica se znajde pred težko nalogo – ve, da je smeh pol zdravja,a kako pripraviti Skoka do smeha?Kdo od njenih sorodnikov in sosedov ima najboljši recept za Skoka? In kdo najbolj ogabnega?Pa najbolj smešnega?Opozorilo: proge so zakon, maroge so slabe!

Migiji migajo, Mis, 2019 Program za otroke in mladino. Program za otroke: Primerno za 1.

... Najrajši v glasbo, ona je moja boginja, muza, smisel, sreča, vesolje in namen. Drugače pa v projekte v Savskem naselju, v službo, dobro družbo, smeh in zabavo, pa šport in malo v lenarjenje za razmerje pravo.

POVEZANE KNJIGE