Sanjska ekipa

Sanjska ekipa - Thalia Kalkipsakis | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Thalia Kalkipsakis
DIMENZIJA
7,5 MB
IME DATOTEKE
Sanjska ekipa.pdf
ISBN
4696974320498

OPIS

Saša je vznemirjena, ker bo lahko igrala v odbojkarski ekipi skupaj s svojimi prijatelji. Toda ni ravno kakšna športna zvezda. Ali bi bila ekipa brez nje uspešnejša?

Sanjska knjiga vsebuje več kot 7.000 pomenov sanj in veliko zanimivih dejstev o sanjah. Čas dopustov je in nekateri jamarji končno lahko kakšno jamo obiščejo tudi med tednom. In sem predlagal ponedeljsko Čaganko Anžiču in Jerebu, ki sta jo že nekaj časa želela obiskati in sta bila takojci za, vmes nekako se je pa še Mitja javil, da če bomo kaj šli, da bi tudi šel.

Rekel je tako Cesarčkov Mirko,ki v Butalah šteje za jurista,preoblečen tokrat kar v turistav roke vzel je svinčnik in radirko. Se tako pri nas stvari razsoja,tu je črta, tamle čez je mo... VIDEO: Sanjska ekipa Jesenic.

POVEZANE KNJIGE