Ilustrirano sveto pismo

Ilustrirano sveto pismo - Frédéric Boyer | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Frédéric Boyer
DIMENZIJA
6,47 MB
IME DATOTEKE
Ilustrirano sveto pismo.pdf
ISBN
2233822009020

OPIS

35 zgodb Stare zaveze, od Stvarjenja do Danielove knjige, kot jih še niste videli!

Sveto pismo je najznamenitejša knjiga na svetu, ki pa ni le verska knjiga, ampak ima tudi velik moralni, zgodovinski in kulturni pomen. Čeprav je vplivalo na zahodni svet bolj kot katera koli druga knjiga, pa kljub že 2000 prevodom za mnoge še ostaja zaprta knjiga. ILUSTRIRANO SVETO PISMO << prejšnji izdelek.

Poučile jih bodo o dogodkih v SP in o veri, ki ji pripadajo. Na poseben način pa jo bodo doživeli pri prvem obhajilu in poznejšem prejemanju svete evharistije. Prvoobhajilno Sveto pismo - ilustrirano in prirejeno za starost prvoobhancev (marec 2015) Svetopisemske zgodbe - Božič - zbirka Poglej in najdi - zabavne ure išči in najdi na prizorih božične zgodbe (2015) Sveto pismo v slovenskem in drugih jezikih, številna gradiva in pripomočki, da bi bolje živeli iz Božje besede.

POVEZANE KNJIGE