Ikigaj

Ikigaj - Mogi Ken | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Mogi Ken
DIMENZIJA
9,53 MB
IME DATOTEKE
Ikigaj.pdf
ISBN
3043791946338

OPIS

Na Japonskem imajo moški četrto najdaljšo pričakovano življenjsko dobo na svetu, ženske pa celo drugo. Toda to morda ni presenetljivo, če veste, da je v vsakdanje življenje Japoncev neločljivo vpeto njihovo pojmovanje ikigaja, ki zaznamuje vse, kar počnejo - od poklicne kariere do odnosov z družino in hobijev, ki se jim tako skrbno posvečajo. Ken Mogi, uspešen japonski nevroznanstvenik in pisec, v knjigi opredeli pet ključnih stebrov ikigaja:- začnimo z majhnim- osebna osvoboditev- usklajenost in trajnost- radost je v malenkostih- prisotnost tukaj in zdaj.Naučite se, kako živeti dolgo in srečno življenje s pomočjo čudežnega ikigaja, japonske misli, ki vam bo pomagala do izpolnitve, radosti in čuječnosti na vsakem koraku.

Japonci so namreč prepričani, da je eden ključnih elementov življenja ikigaj. Imeti jasno določen ikigaj prinaša srečo in daje življenju smisel.

Kdor ga najde, ima vse, kar potrebuje za dolgo in srečno življenje. Veselo potovanje! Vsak izmed nas v sebi nosi svoj ikigaj, vendar le-ta zahteva potrpežljivost in vztrajnost, da ga najdemo in začnemo živeti.

POVEZANE KNJIGE