Frizke in freske-resne humoreske

Frizke in freske-resne humoreske - Marjanka Rebula | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Marjanka Rebula
DIMENZIJA
11,4 MB
IME DATOTEKE
Frizke in freske-resne humoreske.pdf
ISBN
3590981076395

OPIS

Malo za razmislek, torej, malo za špas in malo za okras, pa tudi za branje na glas, saj je knjiga ... Končno moja nova knjiga, FRIZKE IN FRESKE - RESNE HUMORESKE! Strani: 285 Priloge:1 mestni načrt Naročite preko sporočila na moj Facebook! Predstavitev knjige Marjanke Rebula ''Frizke in freske - resne humoreske'', knjižnica POŠ Loka pri Zidanem Mostu Komentiraj Objavi Objavi Objavi. 4.12.2017 | 17:00.

19.2.2021. Lokalne novice in dogodki občine Sevnica za vse, ki vas zanima, kaj je aktualno in kaj lahko počnete. Bodite na tekočem z lokalnimi novicami občine Sevnica! V Guadalajari je leta 2015 izšla tretja knjiga Marjanke Rebula z duhovitim naslovom: Frizke in freske - Resne humoreske.

POVEZANE KNJIGE