Življenje po smrti je resnično

Življenje po smrti je resnično - Theresa Cheung | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Theresa Cheung
DIMENZIJA
9,41 MB
IME DATOTEKE
Življenje po smrti je resnično.pdf
ISBN
1686642365617

OPIS

Med zemeljskim in duhovnim, med znanim in neznanimŽivljenje po smrti je resnično je priljubljena knjiga znane strokovnjakinje za paranormalne pojave Therese Cheung in zanimiva zbirka resničnih zgodb ljudi, ki so uzrli delčke naslednjega življenja. Z zgodbami ljudi, ki so neposredno doživeli izkušnje bližine smrti in/ali so prišli v stik z drugo stranjo, s tem pa se jim je spremenilo življenje, Theresa odgovarja na pomembna vprašanja, ki si jih na neki točki življenja zastavljamo vsi, ne glede na to, ali smo verni oziroma duhovni ali ne. Kaj se zgodi, ko umremo? Ali bomo spet kdaj videli svoje drage? Ali obstaja posmrtno življenje? Ali obstajajo nebesa?Avtorica knjige želi bralce opremiti z zavedanjem, da sredi zmede, negotovosti in smrti obstajajo odgovori, upanje in življenje. Theresa bralcem svetuje, kako iskati znake duhovne komunikacije in kako lahko izkušnje bližine smrti navdihnejo in preobrazijo življenja. Pričevanja iz knjige so močan in tolažilen opomin, da na nas čaka več, kot lahko vidimo v tem trenutku.

Izraz meso označuje človeka v njegovem stanju slabotnosti, krhkosti, umrljivosti in grešnosti. Sveto pismo pravi, da zaklad vere nosimo v lončenih (krhkih) posodah. Posmrtno življenje Smrt 8 V leposlovju 5 Krščanski vidik 3 Krščanstvo 3 posebna duševna stanja 3 posmrtno življenje 3 več ...

Če nekoga oživijo, to pomeni, da še ni bil do konca mrtev. To je priročnik, ki podrobno opisuje poti, po katerih gremo po svoji smrti. Prinaša znanje, s katerim lahko spoznamo in celo načrtujemo svoje življenje in napredovanje prek meja smrti telesa in osebnosti.

POVEZANE KNJIGE