Pot

Pot - Christine Gross-Loh, Michael J. Puett | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Christine Gross-Loh, Michael J. Puett
DIMENZIJA
11,84 MB
IME DATOTEKE
Pot.pdf
ISBN
8257183380287

OPIS

Nagrajeni profesor s Harvarda tokrat s širšo javnostjo prvič deli svoja nadvse priljubljena predavanja o klasični kitajski filozofiji in nam pokaže, kako nas ti starodavni nauki danes vodijo po poti k boljšemu življenju.Ti neverjetni nauki so se pred dva tisoč leti pojavili z deli vrste kitajskih mislecev, ki so raziskovali, kako bi bilo mogoče izboljšati sebe in družbo. In katere so te misli, ki so na prvi pogled pogosto videti nesmiselne? Dobrih medsebojnih odnosov ne dosežemo z iskrenostjo in pristnostjo, temveč z obredi. Vpliv ne izhaja iz uveljavljanja moči, temveč iz zadržanosti. Odličnost dosežemo s tem, kar se odločimo storiti, ne s svojimi naravnimi sposobnostmi. Dobrega življenja ne dosežemo s skrbnim načrtovanjem, temveč tako, da se naučimo primerno odzivati na drobne trenutke. Spremenili se ne bomo tako, da bomo v svoji notranjosti iskali pravi jaz, temveč tako, da bomo poskrbeli za razmere, s katerimi se bodo pojavile nove možnosti.Knjiga Pot postavi na glavo vse naše prepričanje o tem, kako lahko dosežemo dobro življenje. Nasprotno z večino knjig s tega področja ponuja nadvse radikalen pogled: poti, ki bi ji lahko sledili, ni, je le potovanje, ki si ga vsak trenutek ustvarjamo na novo, tako da na vse gledamo drugače in vse drugače storimo.Včasih nam glasovi iz davne preteklosti dajo priložnost, da o prihodnosti na novo razmislimo.

TRR: SI56 2900 0005 5388 312, UniCreditBank d.d. Ljubljana Davčna številka: SI94961352 Matična številka: 2302942 Sodni register: Okrožno sodišče v Ljubljani, št.

Z nobeno zgradbo, z nobenim krajem ni bilo povezano toliko pričakovanj, ponosa, žrtev in daritev, upov in molitev, kakor s templjem. KADRIS 4 je celovita kadrovska IT rešitev za učinkovito vodenje zaposlenih, ki združuje kadrovski, registracijski in plačni IT sistem. Je krovna blagovna znamka podjetja Četrta pot. Listen to TOOL's Full Catalog - Available Now:http://smarturl.it/TOOLCatalog?iQid=yt Get '10,000 Days':http://smarturl.it/TOOL10000Days?iQid=ytGet 'Lateralu... zelo zahtevna označena pot: Uskovnica (Lom) - Triglav (čez Triglavsko škrbino) 6 h 20 min: zelo zahtevna označena pot: Srednja vas - Triglav (Za Ribnico in čez Triglavsko škrbino) 7 h 45 min: zelo zahtevna označena pot: Ostali izleti: Aljažev dom v Vratih - Triglav (Gamsja pot okoli Triglava) 25 h 30 min: zelo zahtevna označena pot Interaktivni zemljevid Slovenije s podrobnimi informacijami o podjetjih, vremenu, kamerami in drugimi interesnimi točkami.

POVEZANE KNJIGE