Bemumast!

Bemumast! - Gašper Grom, Tjaša Vrhovnik | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Gašper Grom, Tjaša Vrhovnik
DIMENZIJA
12,9 MB
IME DATOTEKE
Bemumast!.pdf
ISBN
4223558217300

OPIS

Prva slovenska knjiga o ketogeni dieti, ki sta jo napisala Tjaša Vrhovnik in Gašper Grom z naslovom BEMUMAST! Z uživanjem maščob do vitkosti in dobrega počutja.Hudomušno in v razumljivem jeziku napisana knjiga prinaša najnovejša dognanja o tem, kako ketogena dieta lahko pomaga ne samo do vitkosti, pač pa tudi do dobrega počutja.

Prvi del knjige, ki je slovenskim bralcem predstavil osnove prehrane LCHF oziroma ketogene diete, je postal prava prodajna uspešnica, Bemumast 2 LCHF. Prehrana LCHF je lahko najenostavnejši način prehranjevanja, saj so jedi lahko enostavne za pripravo, a kdor želi, lahko tudi pri pripravi obrokov po načelih prehrane LCHF uporablja svojo ustvarjalno žilico..

oktober 2017, ob 17. uri (dvorana Kulturnega doma Rogatec) BEMUMAST! V sodelovanju z Društvom žena Rogatec bomo gostili Bemumast; BEMUMAST! Z uživanjem maščob do vitkosti in dobrega počutja - KNj020 Opis.

POVEZANE KNJIGE