Živali v divjini

Živali v divjini Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
11,41 MB
IME DATOTEKE
Živali v divjini.pdf
ISBN
1062687206751

OPIS

Prva knjiga o živalih, ob kateri boste uživali s svojim malčkom. Lepe fotografije bodo spodbujale njegovo domišljijo in bodo neizčrpen vir zabave in pogovorov.Pod vsako sliko je pravilno ime živali, tako da bo vaš otrok lahko obogatil svoj besedni zaklad.

Izbirajte med slovenskimi in angleškimi knjigami. Večina živali, pa naj gre za domače živali ali živali, ki živijo v divjini, ne vidijo kot vidimo ljudje. Toda ena stvar je popolnoma jasna: otroci naravnost obožujejo divje živali in presenečenja. Zato se namesto na plažo ali v zabaviščni park raje odpravite v naravo in obiščite katero od destinacij, ki jih predlaga spletni portal Lonely Planet in ki so idealne za opazovanje prostoživečih živali v njihovem naravnem okolju. Na voljo mora imeti širno območje, da nalovi dovolj hrane za preživetje.

Večinoma se dobro znajdejo same. Njihova telesna temperatura se zniža, tako lažje preživijo mrzle dni. POBARVANKA-ŽIVALI V DIVJINI je na voljo v trgovini po ceni, ki je navedena poleg posameznega trgovca v zavihku "Trgovine".

POVEZANE KNJIGE