Živali

Živali Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
9,70 MB
IME DATOTEKE
Živali.pdf
ISBN
6794995694522

OPIS

Nauči se več kot 100 zabavnih besed. Barvna knjiga s prvimi besedami in slikami, ki omogoča zabavno učenje o živalih.S pomočjo knjige bodo vaši najmlajši osvojili novo znanje, se naučili prvih besed, ter obogatili besedni zaklad.

Živali so evkarionti, z izjemo skupine Myxozoa mnogocelični organizmi, kar jih loči od bakterij in večine protistov.So heterotrofi, po čemer se razlikujejo od rastlin in alg.Z načinom prehranjevanja je povezana sposobnost premikanja, ki jo imajo skoraj vse živali v vsaj enem stadiju življenjskega kroga, in natančnejša telesna zgradba (posebej prebavnega sistema). Piškotki vam omogočajo npr. ogled videoposnetkov živali, spremljanje spletnih kamer, novic, načrtovanje obiska in še mnogo drugega.

ogled videoposnetkov živali, spremljanje spletnih kamer, novic, načrtovanje obiska in še mnogo drugega. Če se z namestitvijo ne strinjate, lahko posamezne kategorije piškotkov izberete na povezavi izberi piškotke ali pred odločitvijo preberete več več o piškotkih . Muce, psi, hrčki, kuščarji, ovčke, telički, pujski in ostale živali - na Bolha.com izbirajte med domačimi in rejnimi živalmi. Male živali - obožujete živali? Si želite novega hišnega ljubljenčka? Izbirajte med različnimi psi, mačkami, pticami, akvarijskimi, terarijskimi in ostalimi malimi živalmi. Kljub temu, da so lisice ene najbolj prepoznavnih živali na planetu, so v resnici dokaj skrivnostne.

POVEZANE KNJIGE