Sadje naše ladje

Sadje naše ladje - Anja Štefan | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Anja Štefan
DIMENZIJA
9,75 MB
IME DATOTEKE
Sadje naše ladje.pdf
ISBN
3038449123413

OPIS

Pesnica, pisateljica in pripovedovalka ljudskih pripovedi Anja Štefan in slikarka Jelka Reichman sodita med najboljše in tudi najbolj priljubljene sodobne slovenske avtorje za otroke. Skupaj sta ustvarili slikanice Lešniki, lešniki, Lonček na pike, Sto ugank, Še sto ugank, ki spadajo v klasiko slovenske književnosti.Slikaniška zbirka pesmi Sadje z naše ladje nas bo popeljala v svet otroške igre, radovednosti in veselja.

Ilustratorji: Jelka Reichman. Redna cena: 17,95 € Slikaniška zbirka pesmi Sadje z naše ladje nas bo popeljala v svet otroške igre, radovednosti in veselja.

Vsebina. Uprava Luke Koper je danes obiskala Terminal za sadje in se sestala z vodstvom terminala. Seznanila se je z načrti, operativno problematiko in možnostmi za povečanje pretovora hitropokvarljivega blaga ter si ogledala skladiščne zmogljivosti. Sadje z naše ladje.

POVEZANE KNJIGE