Korajžnice

Korajžnice - Tom Costo | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tom Costo
DIMENZIJA
9,71 MB
IME DATOTEKE
Korajžnice.pdf
ISBN
4217476571284

OPIS

"Ta knjiga je zate, saj nosiš dobroto v srcu."Korajžnice....take lepe rož`ce. Velike so kot manjši tablični računalnik, ki pa jih za razliko od slednjega ni potrebno polniti, saj Korajžnice polnijo vas - z dobroto, namsehom, ljubeznijo.Semena Korajžnic lahko delite z drugimi in s tem zasejete svet z dobro voljo.Korajžnic ni potrebno zalivati, potrebujejo le vaš pozornost in svetlobo.

Semena Korajžnic lahko delite z drugimi in s tem zasejete svet z dobro voljo. Korajžnic ni potrebno zalivati, potrebujejo le vaš pozornost in ... Korajžnice niso klasične zdravilne cvetlice, saj so iz papirja.Primerne so za ljudi različnih starosti, v različnih življenjskih situacijah.

- 40 str. + 1 CD Druga Tomova knjiga je pozitivno in motivacijsko nastrojena, nosi naslov Korajžnice in v sebi nosi veliko dobre volje.

POVEZANE KNJIGE