Knjižničar kosmatinec

Knjižničar kosmatinec - Alison Donald | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Alison Donald
DIMENZIJA
9,66 MB
IME DATOTEKE
Knjižničar kosmatinec.pdf
ISBN
9337859428536

OPIS

V knjižnici je čas za zgodbo pri pravljični uri, a knjižničarka, gospodična Vremenovka, je pogrešana! Deja in njeni prijatelji jo iščejo, a namesto nje najdejo novega, precej kosmatega knjižničarja.

KAJ je v simbolu. ; VK : 1992 Variante avtorjevega imena: Kline, Barbara Majcenovič; Majcenovič-Kline, Barbara; Kline, Barbara Majcenovič- Knjižničar kosmatinec GOMBAČ, Borut Psiček iz megle Obzorja JAMPOLʹSKAJA, Tatʹjana Bojevniki JANG, Gi-seon Prdeča princesa KIM, Seong-chun Moje čudovito telo Stari časi KO Ko sem prvič Slovensko-arabski slikovni slovar MIN, Jeong-won Na pomoč, zbolel sem! Čudežna bolha Megi in kobila Rika OVERDECK, Laura Matematika za lahko noč M ... S pravljično urico v knjižnici smo pričeli s projektom Bralni palček.

- 2016 Število izposoj: 709 Sigla Naziv knjižnice Število izposoj; 1: 50225: Cankarjeva knjižnica Vrhnika Vabimo vas, da skupaj z nami razgibate možgančke in se zabavate z reševanjem kvizov, skrivank, labirintov, ugank, premetank … za vse starosti! SESTAVLJANKE ZA VSE GENERACIJE NAVODILA za sestavljanje MEDVEDKOVA KNJIŽNICA 36 delov KNJIŽNIČAR KOSMATINEC 36 delov MATILDA 70 delov PRAVLJIČNI SVET 70 delov LJUBEZEN 150 delov KRADLJIVKA KNJIG 198 delov ČAROVNIJA 150 delov BEREM, DA SE ... Res da nasvete v prid branju in razloge, zakaj in kako bi spodbujali otroke k branju, pišem pod rubriko Berem, vendar si bom za uvod v tale seznam o otroških knjigah, ki govorijo o ljubezni do knjig in branja, izposodila besede Mihe Kovača iz knjige Berem, da se poberem: "Ključ za oblikovanje bralnih navad pri otrocih in bodočih odraslih je predvsem družinsko branje. Knjige za otroke, otroški slovarji, knjige za mladino, otroške knjige, knjige za mladostnike, Štajerska - ZALOŽBA SKRIVNOST, BORIS DREVENŠEK S.P. Knjige za otroke, slovarji za otroke, slikovni slovarji, Štajerska ZALOŽBA SKRIVNOST, BORIS DREVENŠEK S.P. - Knjige za otro... S pravljično urico v knjižnici smo pričeli s projektom Bralni palček.

POVEZANE KNJIGE