Hvaležni medved/The grateful bear

Hvaležni medved/The grateful bear Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
7,44 MB
IME DATOTEKE
Hvaležni medved/The grateful bear.pdf
ISBN
9399488434357

OPIS

Prikupno ilustrirana slikanica je primerna tako za najmlajše, ki vedno radi prisluhnejo lepim in poučnim živalskim pravljicam, kot za tiste, ki se učijo branja. Vsekakor pa je spodbudna, poučna in izziv za tiste, ki se že spogledujejo z angleškim jezikom, saj je besedilo napisano v slovenščini in v angleščini. Na koncu boste starši in učitelji našli tudi nekaj izhodiščnih točk za pogovor z otroki.Oblikovno je slikanica prilagojena otrokom, ki imajo bralne težave, saj je prijazna slabovidnim in otrokom z disleksijo.

Masha and The Bear - The Foundling Přidat do oblíbených. Medveď - Bart the Bear, Youk the Bear 1988.part4.rar Soubor byl smazán. Hvaležni medved - The Grateful Bear klasična, velika tiskana črka, knjiga v tujem jeziku. Redna cena: 14,90 ... Hvaležni medved : slovenska ljudska pravljica = The grateful bear : Slovenian folktale Koren Kuhar, S.: Ustvarjalno leto : več kot 60 navihanih aktivnosti za otroke : ustvarjalne ideje, zabavne igre, zanimivi eksperimenti za vse štiri letne čase Hilling, W.: Moje življenje v pasjih šapah Doerr, A.: Vsa ta nevidna svetloba The grateful bear 205; Graysonova obljuba 122; Grozna žeja 190; Hana, the dangerous elf in njegov zaklad 214; Hanibal 181; Harry Potter and the chamber of secrets 240; Heidi 155; Hexenkuche 74; His bloody project 130; Hribci kremeniti 4; Hvaležni medved 205; I promessi sposi 158; Ideja socializma 8; Igrivo življenje 89; Ilustrirano Sveto ... Novosti v šolski knjižnici za šolsko leto 2016/2017 I.

ZA KNJIŽNIO C - stopnja (1.-3.r.) Stripi Davis, J.: Garfield. Pa, pa.

POVEZANE KNJIGE