Čakam te

Čakam te - Jennifer L. Armentrout | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jennifer L. Armentrout
DIMENZIJA
9,10 MB
IME DATOTEKE
Čakam te.pdf
ISBN
3767784579969

OPIS

Ko imaš nekoga, ki ga je vredno čakati, ni nobeno čakanje predolgo.Devetnajstletna Avery se preseli tisoč kilometrov od doma, da bi ubežala boleči preteklosti in začela znova. Vpiše se na majhno univerzo v Zahodni Virginiji in se trudi ostati neopazna. Dokler se med divjanjem na predavanje ne zaleti v nesramno privlačnega Camerona. Modrooki spogledljivec nikakor ne sodi v mirno življenje, ki si ga skuša zgraditi Avery, zato se mu izogiba že na daleč. Toda Cam je odločen, da jo bo peljal na zmenek, in se kljub Averyjini košarici ne misli predati zlahka.

Avery Morgansten se odloči za fakulteto, ki je na tisoče kilometrov oddaljena od doma. Želi si pozabiti kaj se je zgodilo pred petimi leti na zabavi o... Še čakam te, da bi odšla nocoj tja daleč, kjer pomlad dehti, kjer se ustavil je neslišno čas in veter nosi vrtnic mi opoj.

Čakam ... Čakam te daj vrni mi pogled obljubi da enkrat prideš spet Vse si ti, tvoje slike in noči ki jih v resnici ni kaj pomeni kar imela sva se sprašuješ: so pod nami tla kaj pomeni to da dnevi so brez sonca In tvoj obraz brez nasmeha Odbila bo ura jutranja odrinil vlak bo stran od naju dva ostačla bova brez zaupanja izpadla pa kot dva naivneža Čakam te v restavraciji že 15 minut . Midori, 26 februar, 2014 6 min read .

POVEZANE KNJIGE