Vohunka

Vohunka - Paulo Coelho | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Paulo Coelho
DIMENZIJA
10,4 MB
IME DATOTEKE
Vohunka.pdf
ISBN
6563007400007

OPIS

“Vsi vemo, da ne bom umrla zaradi trapaste obtožbe, da sem vohunka, temveč ker sem se odločila postati tisto, o čemer sem od nekdaj sanjala, cena za sanje pa je vedno visoka.”Mata Hari je bila najbolj zaželena ženska svojega časa; bila je eksotična plesalka, ki je z razgaljanjem na odru osupnila in hkrati očarala gledalce, zaupnica in ljubimka tedanjih najbogatejših in najvplivnejših moških, osebnost nejasne preteklosti, ki je v pariških aristokratskih damah vzbujala zavist in ljubosumje. Drznila se je osvoboditi moralizma in provincialnih navad, značilnih za prva desetletja dvajsetega stoletja, in to drago plačala.Paulo Coelho, osupljiv brazilski pisatelj, ki je prodal več kot 210 milijonov knjig, njegova dela pa so prevedena v 81 jezikov, v novem romanu pretanjeno povzame življenje te posebne ženske in bralcem prikaže, kako iz najmanjših semen zrasejo najvišja drevesa.

358. Včeraj so se na Trojekurovskem pokopališču v Moskvi poslovili od legende­ sovjetskih obveščevalnih služb Goar Vartanjan, ki je na začetku tedna umrla v 94. letu.V Moskvi pravijo, da o številnih podvigih, ki sta jih v skoraj polstoletni karieri izvedla z možem Gevorkom, javnost najbrž nikoli ne bo izvedela, daleč najbolj razvpito pa je njuno odkritje domnevnega Hitlerjevega načrta ... Ogledano: Vohunka (2015)Metacritic.com7.5Imdb.com7.2Rottentomatoes.com9.5Filmstart.si7.5PozitivnoIzjemno dobra igralska zasedba (še posebno Jason Statham)Dvojec Feig in McCarthy v najboljši izvedbi dosedajDobri akcijski prizoriNegativnoNeštetokrat videna zgodbana trenutke vsiljen humor2015-07-267.9Skupna ocena Naslov: Vohunka (Spy) Premiera: 4.6.2015 (Slovenija) Žanr: komedija, akcija ... Članki z oznako vohunka.

Za filmom stoji studio, ki se podpisuje pod hita Misija nemogoče in Jack Reacher. Odpri galerijo.

POVEZANE KNJIGE